عمومیکسب و کار های برتر ایجی مارکت

چیکار کنم هرچی بگم شوهرم بگه چشم

ما زن ها نیاز داریم تا با همسرمان صحبت کنیم، از کمبود جا در خانه و مشکلات درسی بچه ها گرفته تا دل تنگی های بی دلیل. گاهی دوست داریم، درد دل کنیم و بدون آنکه قصدی داشته باشیم، برای خالی شدن از دل شوره ها و دغدغه ها، حرف بزنیم. اما گاهی اوقات می خواهیم کسی به کمک مان بیاید، تغییری در رفتارش و نحوه  تعاملش ایجاد کند و یا راه چاره ای به ما پیشنهاد دهد. نیاز به داشتن یک همدم و هم صحبت، مختص همه  انسان هاست اما ما خانم ها کمی بیشتر! دوستان، خواهر، مادر و هم صحبت های همجنس مان خیلی از مواقع به رفع این نیاز کمک می کنند، ولی آنچه در حقیقت به آن محتاجیم اما شاید خودمان هم نمی دانیم این است که به مرد زندگی مان به بهانه  هم صحبت شدن، نزدیک تر شویم. برای رسیدن به این خواسته، لازم است بیاموزیم چگونه با همسرمان صحبت کنیم و هر حرفی را در چه شرایطی و با چه ادبیاتی بیان کنیم. در غیر این صورت همان قصه  تکراری می شود که در خیلی از زندگی ها اتفاق می افتد.

در یک زمان مناسب گفتگو کنید

خانم هایی که از آشپزخانه، پشت سر هم صحبت می کنند و می خواهند همه  موضوعات را کنار هم و به صورت معجونی به خورد همسرشان دهند و مردانی که مقابل بازی فوتبال یا اخبار تلویزیون، ذهنشان جای دیگری است و چند وقت یک بار تنها سری تکان می دهند و خیلی زود هر دو از این شرایط خسته می شوند.
نتیجه این خواهد بود که خانم به این نتیجه می رسد که شوهرش شنونده  خوبی برای حرف های او نیست و به این ترتیب دیگر سعی نمی کند با او حرف بزند یا همیشه به جای گفتگو کارشان به دعوا می کشد و گله و شکایت که : تو به حرف های من گوش نمی دهی و جواب که : تو خیلی حرف می زنی. من خسته از سر کار می آیم و تازه باید اخبار تو را گوش دهم.
یادتان باشد وقتى مرد از شما فاصله مى‏گیرد، وقت خوبى براى گفتگوى با او براى نزدیک‏تر شدن به وى نیست. بگذارید کناره بگیرد. بعد از مدتى بر مى‏گردد. او باز هم عاشقانه و دلسوز خواهد بود و به گونه ‏اى عمل خواهد کرد که گویى هیچ اتفاقى نیفتاده است. آن گاه وقت گفتگو با او خواهد بود.

پیشقدم گفتگو شوید

اگر زن منتظر بماند تا همسرش آغازگر گفتگو باشد ممکن است هرگز شانسى براى حرف ‏زدن بدست نیاورد زیرا مردان، خود به ‏خود حرف زیادى براى گفتن ندارند. قوانین ناگفته مردان مى‏گوید: اگر حرفى براى گفتن دارى آن را بگو. آنها نمى‏دانند که باید منتظر بمانند تا از آنها سۆال شود، اگر بخواهد حرف بزند، می زند.
لذا، وقتى زن مى‏خواهد صحبت کند یا براى نزدیک شدن به همسر احساس نیاز مى‏کند، باید حرف بزند و انتظار نداشته باشد که مرد گفتگو را آغاز کند براى آغاز گفتگو ابتدا زن باید احساساتش را در میان بگذارد حتى اگر شریکش حرف زیادى براى زدن نداشته باشد.

دلیلی برای حرف زدن با مریخی ها پیدا کنید

مرد براى گفتگو با زن مى‏تواند خیلى باز رفتار کند اما در ابتدا حرفى براى گفتن ندارد. چیزى که زنان درباره مریخى ‏ها نمى ‏دانند، این است که آنها باید دلیلى براى صحبت داشته باشند. آنها صرفا براى در میان گذاشتن احساساتشان صحبت نمى ‏کنند.اگر زن کمى حرف بزند، مرد کم کم درباره ارتباطش با او صحبت مى‏کند. مثلا اگر زن درباره بعضى از مشکلاتى که در طول روز داشته، صحبت کند، مرد نیز ممکن است در این باره گفتگو کند و بنابراین آنها مى‏توانند یکدیگر را درک کنند. اگر زن درباره احساسش درباره بچه‏ ها حرف بزند، مرد نیز ممکن است در این مورد شروع به صحبت کند. اگر مرد هنگام صحبت کردن زن، احساس سرزش یا فشار نکند، به تدریج شروع به صحبت خواهد کرد.

با زبان مخصوص یکدیگر، صحبت کنید

درست است که زن و شوهر باید با هم حرف بزنند اما با زبان مخصوص یکدیگر. ما زن ها می توانیم با یکدیگر در یک ساعت راجع به 10 موضوع کاملاً نامربوط حرف بزنیم و لذت ببریم اما مردها این گونه نیستند. آن ها از این شاخه به آن شاخه پریدن و طول و تفسیر زیاد راجع به یک موضوع را دوست ندارند. باید طرز حرف زدنمان را تغییر دهیم تا همسرمان قدم قدم بیاموزد به احساسات ما گوش دهد.

گوینده ای خوب، شنونده ای خوب دارد!

حتماً شما هم شنیده اید که ما را محکوم به غر زدن می کنند ، اما اگر به همسرمان توضیح دهیم که به حمایت و گوش شنوایش چقدر نیاز داریم و تا چه حد می تواند برای ما آرامش بخش باشد، در این صورت شاید او داوطلبانه شنونده  ما باشد .
البته انصاف هم چیز خوبی است. اینکه همسرمان بداند گوش دادن به حرف های ما، می تواند کمک بزرگی به رابطه مان کند، کافی نیست. ما باید گوینده  خوبی هم باشیم. حتی یک گوینده  خبر هم اگر هر روز اخبار بد و منفی بگوید و با قیافه  ناراحت یا عصبانی و لحن نامناسب حرف بزند باعث می شود مخاطبانش خسته شوند و کنترل را به دست بگیرند و کانال دیگری را انتخاب کنند.

گله و شکایت ممنوع!
ما زن ها هم باید بیاموزیم با لحنی دلنشین، جذاب و دوست داشتنی با همسرمان گفتگو کنیم و مدام گله و شکایت نداشته باشیم در غیر این صورت کنترل ذهن همسرمان خیلی سریع کانال را عوض می کند و دیگر حرف هایمان را نمی شنود حتی اگر سرش را به علامت تایید تکان دهد.

قدردانی کنید
وقتى زن پیشاپیش حس مى‏کند که مرد قصد گوش‏کردن ندارد، مى‏تواند از روش‏هاى جدیدى استفاده کند، آنقدر که مرد به راحتى مى‏تواند از گوش‏ دادن طفره برود و کناره‏گیرى کند.
مثلا، به همسرتان بگوئید، «ممنون که اینجا به من کمک کردى، واقعا از تلاش تو براى طفره ‏رفتن از گوش‏ کردن به حرفهایم سپاسگزارى مى‏کنم. مى‏دانم که گوش‏دادن باید کار سختى باشد.» این یک روش مهارتى کاملاً پیشرفته مى‏باشد، زیرا اکثر مواقع هنگامیکه از مرد براى انجام‏دادن کار سخت، تشکر مى‏شود او از پذیرفتن آن کار خوشحال مى‏شود.
بنابراین، وقتى زن به روشى متفاوت از مرد تشکر مى‏کند (مثل همان تشکر براى طفره‏رفتن) در نتیجه مرد براى انجام کارهایى که باعث گوش‏دادن مى‏شود رغبت بیشترى پیدا مى‏کند. از سوی دیگر، وقتى زن از مرد براى گوش دادن به حرفهایش قدردانى مى‏کند به تدریج مرد نیز حرف بیشترى براى زدن خواهد داشت.
» » چه کار کنم شوهرم به حرف هایم گوش دهد؟ (حرف شنوی شوهر از زن)

در کدام زمینه می تونیم کمکتون کنیم؟

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

بعضی از خانم ها شکایت می کنند که شوهرشان به حرف هایشان گوش نمی دهد و یا از آنها حرف شنوی ندارد. این موضوع می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که بخشی از آن طبیعی است و در اکثر مردان وجود دارد، و بخشی از آن مربوط به خانم و رابطه شان است و باید اصلاح شود. در این مقاله ابتدا توضیح می دهیم که حرف شنو نبودن مرد چه دلایلی می تواند داشته باشد و خانم برای حل این مشکل چه کارهایی باید انجام دهد؟

چرا شوهرم از من حرف شنوی ندارد؟

همیشه اصرار دارید با شما موافقت کند

اگر همیشه یا اغلب مواقع انتظار دارید که شوهرتان با شما موافق باشد و از شما حرف شنوی داشته باشد، این حد از اصرار و پافشاری و احترام نگذاشتن به طرز تفکر خودش، باعث می شود خسته و شود و دیگر به حرف هایتان گوش ندهد.

در جزئیات موضوع گرفتار می شوید

مردان معمولا خوش شان نمی آید که خانم بیش از حد وارد جزئیات می شود و مو به مو چیزی را تعریف می کند. اگر عادت دارید همه چیز را طولانی و با جزئیات تعریف کنید، بدانید که شاید روزی شوهرتان خسته شود و دیگر به حرف هایتان گوش ندهد. مردان کلی گویی را دوست دارند، یعنی اگر می خواهید خوب به حرف هایتان گوش کند باید بسیار مختصر و مفید تعریف کنید و صحبت کنید، و فقط موارد مهم را بگویید. وارد جزئیات نشوید.

مشغول کار دیگری است

اگر زمانی با شوهرتان صحبت کنید و از او انتظار حرف شنوی داشته باشید که در حال انجام کار دیگری است، هرچند کار جزئی باشد، بدانید که او نمی تواند در آن شرایط بر روی چند موضوع تمرکز کند، بنابراین بخشی از حرف هایتان را گوش نخواهد کرد و به درستی متوجه منظورتان نخواهد شد.

تند تند صحبت می کنید

اگر بسیار تند تند و پشت سر هم صحبت کنید، شوهرتان متوجه حرف هایتان نمی شود و از میان کلام تان خسته شده و دیگر به حرف تان گوش نخواهد داد. بنابراین در حین صحبت کردن، فراموش نکنید که گاهی لازم است مکث کنید و به طرف مقابل فرصت دهید حرف هایتان را در ذهنش پردازش و درک کند.

هیجانات تان را کنترل نمی کنید

اگر روز بدی داشتید و هستید و حالا می خواهید با شوهرتان درباره موضوعی جدی بحث کنید و انتظار حرف شنوی دارید، به احتمال زیاد این انتظارتان برآورده نخواهد شد، چون زمانی که شما عصبی و تحریک پذیر باشید و نتوانید هیجانات تان را در حین صحبت کنترل کنید، با بروز دادن خشم و عصبانیت، بحث از حالت منطقی خارج می شود و تبدیل به و کشمکش می شود. در حین دعوا چون شوهرتان نیز عصبانی می شود، به احتمال زیاد حرف های یکدیگر را به درستی درک نخواهید کرد.

انتظار دارید به هر چیزی که شما علاقه دارید، او نیز علاقه مند باشد

شاید در برخی از موضوعات، شما و شوهرتان عقیده و نظر متفاوتی داشته باشید و آن موضوع برای شما بسیار جالب باشد اما او دوست نداشته باشد درباره آن موضوع با هم صحبت کنید. اصرار بر این که او باید به هر چیزی که شما علاقه دارید، علاقه داشته باشد، باعث می شود او از این بحث و صحبت خسته شود و دیگر به حرف هایتان گوش ندهد.

او خودخواه و خودرای است

اگر شوهرتان باشد، مسلما بیشتر مواقع از شما یا اطرافیانش حرف شنوی نخواهد داشت چون این گونه افراد اغلب می خواهند طبق روال خودشان پیش بروند و فقط به اولویت های خودشان فکر می کنند. به همین دلیل این مورد هم می تواند یکی از دلایل گوش نکردن به حرف هایتان باشد.

مثل شما رفتار می کند

اگر و بیشتر مواقع بخواهید که او مطیع شما باشد، این موضوع باعث می شود که او هم کم کم مثل شما شود، یعنی به حرف های شما گوش ندهد و بخواهد با هر روشی فقط حرف خودش را پیش ببرد. درواقع این رفتار، نوعی مقابله به مثل و به شمار می رود.

در شرایط نامناسب با او صحبت می کنید

قبل از اینکه شروع به صحبت یا بحث کردن کنید، ابتدا شرایط روحی و روانی طرف مقابل را با دقت بسنجید. اگر در آن لحظه او ، با باشد، واضح است که صحبت های شما را دقت گوش نخواهد داد. بنابراین اگر می خواهید از شما حرف شنوی داشته باشد، باید در شرایط مناسب با او کنید.

با لحن دستوری صحبت می کنید

لحن بد و دستوری، زیاد صحبت کردن، تند تند حرف زدن و یا اصرار بر قبول کردن حرف تان، باعث می شود شوهرتان از صحبت کردن با شما دلزده شود و دیگر به حرف هایتان گوش ندهد. هرگز در هنگام صحبت کردن، صدایتان را بالا نبرید و با لحن دستوری و تحکم آمیز صحبت نکنید.

چه کار کنم شوهرم از من حرف شنوی داشته باشد؟

ابتدا حرف ها و خواسته هایتان را بررسی کنید

ممکن است حرف ها و خواسته های شما، طوری نباشد که شوهرتان بتواند به آنها عمل کند چون هر شخصی تیپ شخصیتی و طرز تفکر خاص خود را دارد و اگر طرز تفکر شما در آن موضوع برایتان قابل قبول است، دلیل بر این نیست که حتما آن موضوع را از زاویه دید خودتان، شوهرتان نیز قبول داشته باشد. بنابراین باید از زاویه دید او نیز بررسی کنید و خودتان را جای او بگذارید و فکر کنید که اگر او از شما در آن موضوع انتظار حرف شنوی را داشت، آیا شما می توانستید به خوبی حرفش را گوش دهید و عمل کنید یا خیر؟ به تفاوت هایتان احترام بگذارید و قبول کنید که نمی توان انتظار حرف شنوی را در تمام موضوعات از شوهرتان داشته باشید چون در زندگی مشترک باید زوجین در بیشتر مواقع با مشورت یکدیگر کارها را انجام دهند و صرفا حرف شنو بودن یکی از آنها، درست نیست.

در شرایط مناسب با او صحبت کنید

مغز مردان به صورتی است که فقط می توانند بر روی انجام یک کار تمرکز کنند. به عنوان مثال زمانی که یکی از وسایل آشپزخانه را تعمیر می کند، نمی تواند همزمان به حرف های شما نیز با دقت گوش دهد. بنابراین در شرایط مناسب با او صحبت کنید که تمام تمرکزش به حرف های شما باشد و نه به کار دیگری. دومین نکته ای که باید رعایت کنید این است که هرگز در شرایطی که شما یا شوهرتان یا هردوتان حال روحی و روانی خوبی ندارید، نباید با او بحث کنید یا انتظار داشته باشید با دقت به شما گوش دهد.

در بین صحبت هایتان گاهی مکث کنید

صحبت هایتان را تند تند و پشت سر هم نگویید، بلکه گاهی مکث کنید و اجازه دهید شوهرتان نیز نظرش را ابراز کند. یادتان باشد که گفتگو در زندگی مشترک باید دو طرفه باشد و هر دو شخص هم حق نظر دادن دارند، بنابراین حتما همیشه این فرصت را به شوهرتان بدهید. اگر او را نیز مشارکت دهید، بیشتر به موضوع بحث علاقه مند خواهد شد و متوجه می شود که شما برایش ارزش قائل هستید و نمی خواهید با زورگویی، حرف تان را پیش ببرید، بلکه سعی می کنید از زاویه دید او هم به موضوع نگاه کنید و درک کنید.

به تفاوت هایتان احترام بگذارید

هر شخصی، طرز تفکر خاص خود را دارد. شاید در یک سری از مسائل شبیه به هم فکر کنید اما در بسیاری از مسائل حتما تفاوت هایی با شوهرتان دارید. بنابراین به تفاوت هایتان احترام بگذارید و و کاری کنید که دقیقا مثل شما فکر و رفتار کند.

اشتباهاتش را در همان لحظه بیان نکنید

اگر می خواهید شوهرتان از شما حرف شنوی داشته باشد، اشتباهاتش را همان لحظه بیان نکنید و سعی نکنید همه چیز را در همان لحظه اصلاح کنید، بلکه در روز دیگری، درباره اشتباه او صحبت کنید. در این صورت او به حرف هایتان گوش خواهد داد.

سعی نکنید حاکم او باشید

مردان دوست ندارند کسی حاکم آنها باشد و بر آنها تسلط پیدا کند. بنابراین حتی اگر می خواهید او از شما حرف شنوی داشته باشد، نباید همیشه خودتان را حاکم او نشان دهید، بلکه گاهی به او اجازه و فرصت دهید تا خودش کارهایش را به نحوی که می خواهد انجام دهد چون نمی توانید او را دائما کنترل کنید. اگر همیشه بر او مسلط باشید، او در نهایت از شما به نوعی فرار خواهد کرد و به هیچ عنوان حرف شنو نخواهد بود.

غر نزنید

غر زدن در همه افراد وجود دارد و جزءی از ذات انسان محسوب می شود اما اگر می خواهید شوهرتان از شما حرف شنوی داشته باشد، غر زدن افراطی را متوقف کنید چون هرچقدر غر بزنید، او بیشتر از شما فاصله می گیرد و کمتر به حرف هایتان گوش می دهد.

قدردانی کنید

قدردانی کردن در هر شرایطی معجزه می کند. اگر می خواهید شوهرتان از شما حرف شنوی داشته باشد، لازم است هر از چند گاهی (نه همیشه) او را بابت کارهایی که به درستی انجام می دهد، تشویق کنید. این تشویق کردن می تواند نوعی قدردانی از کارهای او باشد.  می توانید به صورت کلامی از او تعریف و تمجید و تشکر کنید و یا با رفتارتان از او قدردانی کنید، به عنوان مثال برایش هدیه یا یک شاخه گل بخرید یا غذای مورد علاقه اش را درست کنید، یا حتی با یک آغوش گرم، نوازش و بوسه عاشقانه، شوهرتان را سورپرایز کنید.

در حضور والدینش از او تعریف کنید

اگر می خواهید ملکه او باشید، باید در حضور والدین و سایر اعضای خانواده اش، گاهی از او تعریف و تمجید کنید. این راهکار، بسیار عالی و موثر است.

به صورت ناگهانی یک لیست طولانی به او ندهید

اگر می خواهید او در انجام کارهای خانه به شما کمک کند، لیست طولانی از کارها را به صورت ناگهانی به او ندهید، چون گیج خواهد شد و همچنین با دیدن زیاد بودن کارها ممکن است تسلیم شود و دیگر انجام ندهد. بهتر است کارها را یکی یکی به شوهرتان بگویید تا انجام دهد. به عنوان مثال وقتی تعمیر شیر آشپزخانه را تمام کرد و کمی استراحت کرد، بعد از آن بگویید که باید پرده آشپزخانه را نیز پایین بیاورد.

سخن پایانی

برخی از خانم ها با این موضوع مشکل دارند که شوهرشان از آنها حرف شنوی ندارد و به حرف هایشان گوش نمی دهد. دلایل زیادی برای این مشکل وجود دارد که در بخش اول مقاله توضیح دادیم اما در بخش راهکارها باید در نظر داشته باشید که مردان دوست ندارند همسرشان بر آنها کاملا مسلط شود، بلکه باید حد اعتدال را رعایت کنید یعنی گاهی اجازه دهید او کارها را خودش انجام دهد. اگر مدام دستور دهید، غر بزنید و بخواهید حاکم او باشید، نتیجه منفی کسب خواهید کرد چون مردان از زنان حاکم، دوری می کنند. نکته دومی که باید در نظر داشته باشید این است که او هم هویت و شخصیت خاص و مستقلی دارد و حق دارد نظراتش را بیان کند، بنابراین به تفاوت هایتان احترام بگذارید و اصرار نکنید که در هر مسئله ای او هم شبیه به شما فکر و رفتار کند. راهکارهای مقاله، عمومی است و ممکن است برای حل این مشکل کافی نباشد. بنابراین توصیه می کنیم برای اینکه شوهرتان به حرف هایتان گوش دهد و عمل کند، از کمک بگیرید تا رابطه تان بررسی شود، این مشکل ریشه یابی شود و راهکارهای تخصصی خاص خودتان را به شما ارائه دهد.

در کدام زمینه می تونیم کمکتون کنیم؟

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

منبع: سایت حاشیه نیوز

دکمه بازگشت به بالا