کارکرد کوره زغال صنعتی چگونه است؟

نحوه کار کوره زغال صنعتی

امروزه در کسب و کارهای مختلف از جمله ساخت و تولید زغال شاهد ماشینی و مدرنیته شدن کار ها هستیم به گونه ای که کوره ی صنعتی ذغال جایگزین کوره های سنتی شده است. در این بین افرادی که می خواهند کوره ذغال صنعتی آترین صنعت طهور خریداری نمایند تمایل دارند تا با نحوه کار کوره زغال صنعتی آشنایی لازم و کافی را دریابند و تصمیم نهایی را به بهترین شکل ممکن اتخاذ نمایند.

در گذشته از روش های سنتی برای تولید ذغال استفاده می شد که محدودیت های فراوانی به همراه داشت اما امروزه با استفاده از کوره های صنعتی تولید زغال بیشتر از هر زمان دیگری راحت تر و مقرون به صرفه تر شده است. در این مطلب نحوه کار کوره زغال صنعتی را بررسی می کنیم و خواهیم دید که روش تولید زغال صنعتی با استفاده از این کوره ها به چه شکل و ترتیبی است.

انواع کوره های ذغال صنعتی چه تفاوتی دارند؟

وقتی درباره نحوه کار کوره ذغال صنعتی صحبت می کنیم، خوب است بدانیم که کوره های صنعتی انواع مختلفی دارند. دلیل این امر این است که امروزه برای انواع مختلف ذغال، کوره های متفاوتی نیز طراحی و ساخته می شوند که هر کدام از آن ها به شکل تخصصی برای تولید یک نوع ذغال مورد استفاده قرار می گیرند؛ مثلا بعضی از کوره ها برای تولید ذغال کبابی طراحی شده اند و کارکرد آن ها به شکلی است که بتواند ذغال کبابی را با بالاترین کیفیت ممکن تولید کند.

از طرف دیگر بعضی از کوره های ذغال صنعتی با هدف تولید ذغال قلیانی تکامل یافته اند؛ یعنی ویژگی های این دسته از کوره ها به آن ها امکان می دهد تا ذغال قلیان را به به شکلی تولید کنند که هم یک دست و بدون شکستگی باشد و هم مدت زمان نسبتا زیادی روشن بماند. نوع پیشرفته تری از کوره های ذغال صنعتی نیز وجود دارند که چند منظوره هستند.

این کوره ها اگرچه نسبت به کوره های تخصصی گران تر هستند، اما به شما امکان می دهند تا هر دو نوع ذغال را با بهترین کیفیت ممکن تولید کنید و در دراز مدت سود بیشتری بابت تولید ذغال با کوره صنعتی دریافت نمایید. با توجه به این توضیحات و تنوع کاربرد کوره های ذغال صنعتی، در ادامه به شکل کلی روش کار کوره ذغال صنعتی را توضیح می دهیم.

نحوه کار کوره ذغال صنعتی به چه شکل است؟

کوره های ذغال صنعتی نسبت به کوره های قدیمی ایمنی بیشتری دارند و در دراز مدت مشکلات سلامتی برای کارکنان در این صنعت ایجاد نمی کنند؛ اما این ها تنها مزایای کوره های تولید ذغال صنعتی نیستند. چیزی که باعث می شود از نظر اقتصادی کار با کوره های ذغال صنعتی به صرفه تر باشد، توانایی بالای آن ها در تولید ذغال با سرعت بالا و بدون هدر رفتن چوب است.

بسیاری از کوره ها درون محوطه احتراق دارای قفسه بندی مخصوصی هستند که برای قرار دادن انواع چوب ها طراحی شده اند. جالب است بدانید که شما می توانید حتی از خاک اره و قطعات کوچک چوب نیز در این کوره ها استفاده کنید و ذغال فشرده مرغوب تولید نمایید. این یعنی با در اختیار داشتن یک کوره صنعتی مدرن و مجهز، می توانید با ارزان ترین مواد اولیه به تولید ذغال مشغول شوید و از این راه به درآمد بالایی دست یابید.

بعد از قرار دادن چوب ها درون کوره، تنها کاری که شما باید انجام دهید فشردن دکمه های پنل کنترل است که در قسمت بیرونی کوره قرار دارند. این پنل کنترل برای کوره های مختلف کمی متفاوت است اما عملکرد کلی آن ها به یک شکل است.

بعد از فشردن دکمه احتراق، فرایند سوختن چوب ها آغاز می شود و بسته به نوع چوب و نوع ذغالی که می خواهید تولید کنید، مدت زمان تبدیل چوب ها به ذغال متفاوت خواهد بود. به دلیل طراحی پیشرفته این کوره ها، حرارت در تمام قسمت های کوره به شکل یکسان پخش می شود.

همین پخش یکسان حرارت باعث می شود تا بر خلاف کوره های سنتی، نحوه کار کوره زغال صنعتی به شکلی باشد که تقریبا هیچ چوبی هدر نرود و همه چوب های موجود در کوره به شکل یکسان و یکنواخت بسوزند و ذغال یکدستی تولید کنند که تمام مشخصه های مطلوب برای عرضه به بازار را داشته باشد.

بعد از پایان سوختن چوب ها و بعد از این که همه چوب ها به شکل همزمان تبدیل به ذغال شدند، کوره عملیات هواگیری را شروع می کند که باعث خاموش شدن آتش می شود. همان طور که از نام آن مشخص است در هواگیری هوای داخل کوره توسط تکنولوژی های تعبیه شده در کوره بیرون کشیده می شوند و این کار باعث خفه شدن آتش می شود.

در آخر برای جمع آوری ذغال ها نیز شما می توانید از محفظه های ریلی و آماده ای که در برخی از کوره های مدرن قرار دارند استفاده کنید. این محفظه ها به شکل نیمه اتوماتیک کار می کنند و این یعنی کار جمع آوری ذغال ها بعد از سوختن نیز به یک کار بسیار راحت و بی دردسر تبدیل شده که فقط یک نفر به تنهایی می تواند در عرض چند دقیقه آن را انجام دهد.

کوره زغال فشرده

در زمان های گذشته، از روش های سنتی برای تولید زغال استفاده می شد که محدودیت های زیادی را به همراه داشت. ولی امروزه بیش تر از هر زمان دیگری، می توانیم به تولید زغال آسان و مقرون به صرفه بپردازیم.  شرکت آرکو ماشین با چندین دهه تجربه در زمینه تولید دستگاه زغال سازی، می تواند بهترین خط تولید زغال فشرده با بهترین کوره زغال فشرده را ارئه نماید.

تفاوت انواع کوره های زغال

کوره های زغال فشرده انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن ها برای تولید یک نوع زغال مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به نوع زغال مصرفی، کوره متفاوت است. در ادامه انواع کوره های تولید زغال را بررسی می کنیم.

کوره جداره ای

برای تولید زغال کباب از این کوره استفاده می شود. با استفاده از کوره ی جداره ای، می توان زغال کباب مخصوص تولید نمود.

کوره زغال کومپیند لیمو و کبابی

این مدل از دستگاه ها بازدهی بسیار بالایی دارند و از آن جایی که جدید هستند، تمامی موارد برای بهینه سازی لازم در آن ها اعمال شده است. ابن دستگاه با تولید بیش از 95 تا 100% گاز گیری با کیفیت بالا ارائه می شود.

کوره زغال کومپوند

این محصول بالا ترین بازدهی را در بین محصولات دارد دارای یک سیستم پیشرفته دیجیتالی است که ویژگی بسیار مثبتی به حساب می آید. این کوره به دلیل طراحی خاصی که دارد، در 98 درصد موارد زغال را بدون هیچگونه شکستگی و 100% گازگیری و بدون هیچگونه خامی، ارائه می کند.

دکمه بازگشت به بالا