عمومیکسب و کار های برتر ایجی مارکت

بهترین کود برای کامکوات

کامکوات یکی از کوچک ترین میو ه  های مرکبات و در عین حال ناشناخته ترین است که در آب وهوای خیلی سرد رشد می کند. این میوه دارای طعمی شیرین و ترش است که بدون برداشتن پوست می توانید آن را مصرف کنید. زادگاه اصلی کامکوات چین است که درخت آن بین 2 تا 5/4 متر رشد می کند.نهال کامکوات در تابستان شروع به گل دهی با رنگ های سفید و عطری دلپذیر می کند سپس در پاییز تبدیل به میوه ای بیضی شکل می شود. پرورش کامکوات اگر نیازهای اولیه آن رعایت شود، بسیار آسان است.

روش نگهداری نهال کامکوات

– خاک؛ خاک مناسب برای نهال کامکوات خاکی است که به خوبی زهکشی شده باشد. این گیاه تحمل خاک با pH بالا و خاک ساحلی را دارد.

– کوددهی؛ بهترین کود برای نهال کامکوات کود مرکبات است که می توانید با یک لایه خاک مالچ برای حفظ رطوبت مخلوط کنید.

– دما؛ نهال کامکوات در مناطق با دمای 9 تا 10 درجه سانتی گراد رشدی عالی دارد و می تواند تا منفی 8 درجه سانتی گراد را به خوبی تحمل کند.

– نوردهی؛ نهال کامکوات به آفتاب کامل نیاز دارد.

– آبیاری؛ خاک اطراف درختان جوان کامکوات باید همیشه مرطوب باشد، اما در دوره های بعد پس از خشک شدن خاک آن را آبیاری کنید.

– فصل کاشت نهال کامکوات؛ بهترین زمان برای کاشت نهال کامکوات اوایل زمستان است.

– نحوه ی کاشت نهال کامکوات

The best fertilizer for kumquat

نهال کامکوات تحمل بسته شدن ریشه را ندارد. بنابراین بهتر است آن را داخل یک گلدان بسیار بزرگ  که دارای سوراخ های زهشکی است بکارید. برای این که زهکشی و گردش هوا به خوبی انجام شود، گلدان باید با زمین فاصله داشته باشد. اگر نهال کامکوات را در زمین می کارید توجه داشته باشید که به ریشه فشار زیادی وارد نشود و در صورت امکان مکانی را انتخاب کنید که درخت در برابر باد شدید نباشد.

– فصل هرس نهال کامکوات

درختان کامکوات نیاز به هرس ندارند مگر این که شاخه های زائد باعث تغییر شکل درخت شده باشند. بهتر است هرس را بعد از برداشت میوه و قبل از شکوفه زدن انجام دهید.

– تکثیر نهال کامکوات

کامکوات را می توان به دو روش جوانه زنی بذر میوه و قلمه  گرفتن تکثیر کرد. رایج ترین و آسان ترین روش تکثیر کامکوات از طریق جوانه زنی است که سریع تر هم به میوه دهی می رسد.

– بیماری و آفات نهال کامکوات

درخت کامکوات مستعد بیماری های پوسیدگی ریشه است که باید از رطوبت زیاد آن ها را محافظت کنید. همچنین شته ها و حشرات فلس دار نیز گاهی به درخت حمله می کنند که خیلی مشکل جدی برای گیاه ایجاد نخواهند کرد.

فروش نهال کامکوات در گیلان و شمال

در پرورش و کاشت نهال مرکبات اگرچه تلاش و مراقبت های شما تأثیرگذار است اما سالم و با کیفیت بودن نهال اولیه نیز به شدت اهمیت دارد. به همین خاطر بسیار مهم خواهد بود که نهال مرکبات را از یک تولیدکننده مطمئن، با تجربه و منصف خریداری کنید.، یکی از تولیدکنندگان باسابقه و خوشنام در گیلان است که انواع نهال مرکبات را با کیفیت و قیمت مناسب در اختیار علاقه مندان و خریداران می گذارد.

به خاطر داشته باشید که خرید نهال کامکوات از این مجموعه نه تنها تضمین کننده کیفیت است، بلکه در کلیه مراحل پرورش، نگه داری و تکثیر  با هرگونه مشکلی برخورد کنید، مشاورین با تجربه  این مجموعه در کنارتان اگر به دنبال نگهداری درختی با میوه های تابستانه هستید، کامکوات بهترین انتخاب برای کاشت در باغ شما می باشد. درخت کامکوآت در اواخر بهار و تابستان گل های سفید رنگ تولید می کند. میوه این درخت مانند پرتقال اما با پوست شیرین بوده و معمولا با پوست مصرف می شود . درخت کامکوآت در شمال ایران به وفور یافت می شود. از مزایای درخت کامکوآت نگهداری آسان آن نسبت به دیگر مرکبات می باشد. شرایط نگهداری کامکوآت شامل آفتاب کامل، آب و هوای گرم و خاک مرطوب با زهکش مناسب می باشد. کامکوآت عمر نسبتاً طولانی دارد.

همه چیز درباره درخت کمکوآت

درخت همیشه سبز کامکوآت بومی چین می باشد. ارتفاع این درخت به 2.5 تا 4 متر می رسد و در بهار گل های سفید زیبا و خوشبو از آن شکوفا می شود. نکته قابل توجه درباره درخت کمکوآت این است که خود بارور هستند؛ یعنی مستقل عمل کرده و برای میوه دادن به درخت دیگری احتیاج ندارند (خود گرده افشان هستند). اگر بخواهم ظاهر درخت کمکوآت را برای شما به زبان ساده به تصویر بکشم، می توانم به شاخه های بدون خار، برگ های براق، گل های سفید رنگ خوشه ای و میوه ی نارنجی متمایل به زرد آن اشاره کنم.

با وجود اینکه کامکوآت جزو درختان مرکب به حساب می آید، اما زمان گلدهی آن نسبت به مرکبات دیگر، دیر تر فرا می رسد. درخت کامکوآت در اواخر بهار تا اوایل تابستان گلدهی دارد. همچنین نگهداری کمکوآت بسیار آسان بوده و توانایی بالایی برای مقاومت در برابر سرما (تا 7- درجه سانتی گراد) دارد .

انواع کامکوات

از نظر گیاه شناسی، بسیاری از گونه های کامکوات بدین صورت طبقه بندی می شوند:

  • گونه ناگامی: پرطرفدارترین گونه کامکوات ناگامی می باشد که به نام کامکوات بیضی نیز معروف است.
  • گونه میوا: این گونه کامکوات میوه های گرد و بزرگی داشته و ترکیبی از دو گونه «ناگامی» و «مارومی» می باشد.
  • گونه مارومی: کامکوات مارومی دارای میوه های گرد بوده و طعم آن تندتر از گونه «ناگامی» می باشد.
  • گونه هنگ کنگ: این گونه یک نسخه بومی بوده که اغلب در مناطق تپه ای یا کوهستانی چین رشد می کند.

نگهداری درخت کامکوآت

شرایط نگهداری کامکوآت شامل مواردی مانند آبیاری منظم، فراهم کردن نور کافی، ارائه خاک مناسب با خاصیت زهکشی خوب، جلوگیری از آلودگی هوا و خاک، مراقبت از درخت در برابر آفات و بیماری های مختلف، و اجتناب از ارتفاعات بالا و تغییرات شدید دما می شود. همچنین، بهتر است به طور منظم درخت را تغذیه کرده و در صورت لزوم، از خدمات یک کارشناس متخصص درختان تزئینی استفاده کنید. با رعایت این شرایط، می توانید درخت کامکوآت را به خوبی نگهداری کرده و از زیبایی و شادابی آن بهره مند شوید.

کاشت

بهترین زمان برای کاشت بذر و یا پیوند درخت کامکوات در فصل بهار می باشد. زیرا در این فصل بارندگی زیاد و آفتاب به طور کافی در دسترس است. نکته مهم این است که درخت کامکوات عملکرد مناسبی را در گلدانی با زهکشی مناسب دارد. اما اگر در زمین کاشته شوند، رشد بسیار بهتری را خواهند داشت.

نور و دما

درخت کامکوات علاقه شدیدی به آفتاب دارد. بنابراین بهتر است آن را در مکان هایی با آفتاب دهی کامل پرورش دهید. کامکوآت به طور متوسط به 6 تا 7 ساعت نور خورشید در روز نیاز دارد. اگر آنها را در خانه پرورش می دهید، بهتر است که گلدان درخت را در کنار پرنورترین پنجره نگهداری کنید.همانطور که گفته شد کاامکوات ها تحمل بالایی در برابر آب و هوای سرد دارند. اما در صورت سردتر شدن هوا آنها را سریع تر به داخل خانه منتقل کنید تا از بروز سرما زدگی گیاه جلوگیری کنید.

آب و رطوبت

همانطور که می دانید درخت کمکوات به آفتاب کامل نیاز دارد، اما باید دقت داشته باشید که خاک گیاه همیشه مرطوب باشد. از طرف دیگر باید از غرقاب شدن گیاه نیز جلوگیری کنید. بنابراین درخت را در گلدانی با سوراخ زهکشی مناسب قرار دهید. درخت کمکوات نیاز به آبیاری منظم و مستمر بخصوص در زمان جوانی دارد. پس در این زمان آن ها را دو تا سه بار در هفته آبیاری کنید اما در زمان مسن بودن گیاه در آبدهی زیاده روی نکنید.

برای بررسی زمان آبدهی به درخت، انگشت خود را 8 تا 10 سانتی متر در خاک فرو ببرید، در صورتی که احساس کردید خاک گیاه مرطوب است صبر کنید تا خاک رو به خشکی برود و سپس آبیاری کنید.

خاک درخت کمکوات

نگهداری درخت کامکوات تقریباً در هر pH خاکی ممکن است اما پرورش آن در خاک هایی مانند خاک رس که چسبندگی زیادی دارند و به راحتی زهکشی انجام نمی شود، ممکن نیست. حتما اطمینان حاصل کنید که خاک شما به راحتی آب را از طریق سوراخ زهکشی تخلیه می کند. اگر می خواهید گیاه خود را در گلدان بکارید، بهتر است تست زهکش را انجام دهید.

برای انجام آزمایش زهکشی، یک سوراخ حداقل به عمق 30 سانتی متر حفر کنید و آن را با آب پر کنید. اگر آب ظرف شما در عرض 20 دقیقه از سوراخ زهکش تخلیه شود، خاک شما برای درخت کامکوات بسیار مناسب است . اگر آب بیش از یک ساعت در گلدان باقی بماند، بهتر است از طریق مقداری کمپوست یا سایر مواد برای زهکش درخت گلدان خود کمک بگیرید. این را در نظر داشته باشید که حتی مقدار کمی شن نیز می تواند زهکشی گلدان شما را بهبود بخشد.

بارور کردن درخت کامکوات

به غیر از ماه های سرد زمستان در باقی فصول گیاهان کامکوات به کود معمولی نیاز دارند. در بهار گیاه را با کود مرکبات همه منظوره و انتشار آهسته تغذیه کنید. در حین رشد گیاه، گاهی اوقات به آن کود مایع رقیق شده مانند امولسیون ماهی یا کلپ مایع نیز اضافه کنید. همیشه قبل استفاده از کودهای مایع به خوبی درخت کمکوات را آبیاری کنید و از ریختن کود روی خود درخت و خاک اطراف گیاه جلوگیری کنید.

هرس درختان کامکوات

درخت کامکوات به هرس زیادی نیاز ندارد، اما به خاطر داشته باشید که باید شاخه های مرده یا آسیب دیده و اضافی را هرس کنید. اگر می خواهید درخت خود را شکل دهی کنید، حتما این کار را در زمستان قبل از فصل گلدهی یعنی بهار و بعد از برداشت میوه انجام دهید. یکی از مزایای هرس کردن این است که در مواقعی نور و جریان هوای بیشتری را به قسمت پایینی درخت می رساند. همچنین این کار به گلدهی گیاه شما در آینده کمک می کند و احتمال ابتلا به بیماری ها را نیز کاهش می دهد.

تکثیر درختان کامکوات

احتمالا این موضوع را می دانید که درختان به طور کلی در بیشتر مواقع از دانه ی بذر خود به وجود نمی آیند، اگرچه احتمال رشد آن ها وجود دارد. همچنین بخش دشوار ماجرا در مورد کاشت دانه درخت این است که شما لزوماً یک گیاه مشابه از گیاه مادر آن را دریافت نمی کنید. پس اگر می خواهید رقم خاصی را پرورش دهید، بهتر است از روش دیگری بهره ببرید. در عوض می توانید درخت کامکوات را با پیوند زدن شاخه های جوان روی پایه گریپ فروت و پرتقال تکثیر کنید. بخش مهم موضوع این است که سیستم ریشه اکثر درختان گریپ فروت و پرتقال معمولاً در برابر بیماری های قارچی در خاک مقاوم تر است.

تعویض گلدان درخت کامکوات

اگر درخت کامکوات شما در گلدان رشد می کند، حتما 2 یا 3 بار در سال اقدام به تعویض گلدان آن کنید. به خاطر داشته باشید که گلدان جدید باید حداقل 13 سانتی متر از گلدان قبلی بزرگتر باشد. زمان ایده آل برای تعویض گلدان، اوایل مرحله رشد برگ در بهار می باشد.

نتیجه

درخت کامکوات از دسته مرکبات با شرایط نگهداری آسان می باشد. همچنین میوه های این درخت نیز به شدت لذیذ بوده و در بهار شکوفه های سفید رنگ جذابی را به چشمان شما هدیه می دهد. بنابراین اگر واجد شرایط پرورش درخت کامکوآت هستید حتماً برای سایت خرید گل آن اقدام کنید.

دکمه بازگشت به بالا