عمومیکسب و کار های برتر ایجی مارکت

نکات انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی

با توجه به تنوع روشویی حمام و سرویس بهداشتی؛ داشتن اطلاعات درباره آن ها می تواند به شما کمک کند تا برای دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی، انتخاب مناسبی داشته باشید. در این مطلب با اصول انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی آشنا می شوید.

آشنایی با اصول انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی

همانطور که می دانید روشویی حمام و سرویس بهداشتی تقریبا جزو مهمترین عناصر دکوراسیون داخلی این مکان ها به شمار می روند. روشویی ها در مدل های مختلفی ارائه می شوند. سابقا تنها از روشویی های ایستاده استفاده می شد ولی در حال حاضر نیز مورد کاربرد واقع می شوند.

البته امروزه مدل های دیگری از روشویی هم در حال تولید و عرضه به بازار هستند که فانتزی تر و مدرن تر می باشند. در این مطلب قصد داریم شما را با اصول انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی آشنا نماییم تا با اطلاعات کافی برای خرید آن اقدام نمایید.

انواع روشویی حمام و سرویس بهداشتی

اکثر افراد هنگام خرید هر کالایی با مشاهده انواع مدل های آن دچار سردرگمی می شوند که این موضوع خرید را سخت تر می کند. در صورت داشتن اطلاعات کافی درباره روشویی ها می توانید انتخاب راحت تری داشته باشد.

انواع گوناگونی از روشویی های حمام و سرویس بهداشتی در بازار وجود دارد که اطلاع از نکات و اصول انتخاب آن کمک می کند از خرید خود احساس رضایت داشته باشید. روشویی ها در دو نوع کابینتی و بدون کابینت ساخته می شوند. روشویی بدون کابینت همان نوع ایستاده می باشد که به طور معمول جنس آن چینی است.

این نوع روشویی در گذشته هم مورد استفاده واقع می شده است. روشویی های ایستاده در سایز و ابعاد متعددی به تولید می رسند. در صورتی که در حال حاضر از روشویی ایستاده بهره می برید و می خواهید در دکوراسیون حمام یا سرویس بهداشتی تغییری ایجاد کنید، توصیه می شود آن را با یک مدل مدرن تر جایگزین نماید. و در صورتی که فضای کافی ندارید می تواند از انواع کابینت دار استفاده کنید.

روشویی کابینت دار یا یونیت دار به دلیل کاربردی بودن بسیار پرطرفدار می باشد. این کابینت ها بهترین مکان برای جای دادن شوینده ها هستند. روشویی کابینتی در دو مدل دیواری و پایه دار تولید می شوند. در صورت کوچک بودن سرویس بهداشتی پیشنهاد می شود روشویی تو دیواری را جایگزین نوع پایه دار نمایید.

با این کار می توانید دمپایی ها و سطل زباله را در فضای زیر این روشویی قرار دهید. در صورت بزرگ بودن سرویس بهداشتی و وجود فضای کافی بهتر است از نوع پایه دار استفاده کنید. این روشویی نسبت به روشویی دیواری وزن بیشتری را تحمل نموده از این رو می توان با آزادی بیشتری جنس سینک و صفحه روی یونیت را انتخاب نمود.

برای انتخاب روشویی به چه اصولی باید دقت کرد؟

برای انتخاب روشویی به اصول زیر دقت نمایید.

1٫ جنس روشویی

به طور معمول روشویی ها از چینی نشکن ساخته می شوند. ولی می توانید با توجه به بودجه و سلیقه خود نوع دیگری از جنس سرامیک، شیشه، چوب یا فلز را انتخاب نمایید. برای انتخاب یک سینک مرغوب باید به نکاتی از جمله عدم ترک های مویی، مقاومت بالا در برابر شوینده ها، داشتن سطح بدون موج،  شفاف بودن لعاب و نداشتن خط و خش دقت داشته باشید.

قابل ذکر است روشویی ساخته شده از جنس پی وی سی بهترین جنس کابینت می باشند. در صورت تمایل به استفاده از کابینت چوبی حتما دقت کنید که چوب های مرغوب و جدید در ساخت آن بکار رفته باشد. با توجه به مرطوب بودن زیاد محیط حمام و سرویس بهداشتی باید از مواد ضد آب و رطوبت در این مکان ها بهره برد.

ممکن است چوب ها از نظر ظاهری خیلی لوکس و شیک باشند ولی نسبت به جنس پی وی سی مقاومت کمتری دارند. از این رو در صورتی که خواستار ظاهر شیک و لوکس می باشید، بهتر است از کابینت های چوبی استفاده نمایید. ولی اگر به دوام و ماندگاری کابینت اهمیت می دهد بهترین گزینه انتخاب روشویی پی وی سی می باشد.

می توانید جنس رویه کابینت روشویی را از بین سنگ های طبیعی مانند کوارتز، گرانیت و مرمر انتخاب نمایید. همچنین باید مواد شوینده را مطابق با سنگ طبیعی مورد استفاده انتخاب کنید زیرا بیشتر مواد شوینده به سنگ های طبیعی صدمه می زنند.

2٫ سایز روشویی

روشویی ها در سایز های متعددی تولید می شوند. در صورتی که به هر دلیلی قادر به استفاده از روشویی های استاندارد نبوده می توانید روشویی مدنظر را در اندازه و فرم دلخواه سفارش دهید. البته باید در این مورد به استانداردهای توجه ویژه ای مبذول نماید. از جمله این که طول استاندارد بین 40-60 سانتی متر است. همچنین عرض یا عمق استاندارد بین 40-55 سانتی متر بوده و ضمنا ارتفاع استاندارد برای روشویی حدود 80 سانتی متر است. که البته در صورت نیاز امکان تغییر این سایز وجود دارد.

3٫ سبک روشویی

سبک روشویی هم یکی از مهمترین اصول در انتخاب آن می باشد. در صورت مدرن بودن دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی پیشنهاد می شود سینکی انتخاب شود که جنس سرامیکی یا شیشه داشته باشد. بهتر است یونیت آن هم از جنس پی وی سی و سطح آن صاف و صیقلی باشد.

برای دکوراسیون های مدرن فرم های مکعبی یک انتخاب ایده آل خواهد بود و ضمنا بهتر است در رنگ های خنثی انتخاب گردند. اگر دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی کلاسیک است ، از یونیت هایی با رویه سنگ طبیعی استفاده نمایید. ضمنا بهتر است روشویی دارای پایه های منحنی شکل و کنده کاری بوده و رنگ های طلایی و قهوه ای و سفید به دکوراسیون یک ظاهر کلاسیک خواهد بخشید.

همچنین در انتخاب کاسه روشویی با کیفیت باید سطح آن را خوب بررسی کرده تا اطمینان یابید که بدون ترک های مویی بوده و باید اشاره کرد یک سینک مناسب و با کیفیت دارای لعاب شفاف و بدون خش و مقاومت بالا در مقابل اسیدها و شوینده ها می باشد.

4٫ دقت به فضای حمام و سرویس بهداشتی

از اصول دیگر برای انتخاب روشویی این است که باید حتما به میزان فضای موجود در حمام و سرویس بهداشتی دقت شود. و شیوه استفاده از فضا تعیین شود. به این مفهوم که قبل از اقدام برای انتخاب روشویی حمام، چیدمان اجزای مختلف و مکان قرار گیری هر کدام در ذهن متصور شده و در صورت دقیق نبودن ممکن است بعد از نصب روشویی با مشکل روبرو شوید.

به طور کلی دقت به نیازهای خود و فضایی که در اختیار دارید یکی از اصول اساسی است که باید در خرید و انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی به آن دقت داشت. رعایت همین نکته ساتقریبا مهم ترین عنصر حمام و دستشویی هر خانه ای، روشویی آن هاست. روشویی ها مدل های گوناگونی دارند. در گذشته فقط از روشویی های ایستاده استفاده می شد که همچنان موجود هستند، اما امروزه مدل های دیگری از روشویی نیز تولید و عرضه می شود. شما کدام را انتخاب می کنید؟ در این مطلب قرار است نکات انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی را با شما در میان بگذاریم. همراه پویانو باشید تا بتوانید انتخاب بهتری انجام دهید.

اکثر ما سردرگمی در هنگام خرید یک کالا یا وسیله را تجربه کرده ایم. این سردرگمی، انتخاب را برای ما دشوار می کند. راه حل چیست؟ اگر اطلاعات کافی درباره روشویی ها داشته باشید، می توانید بهتر انتخاب کنید.

روشویی ها در بازار، مدل های متنوعی دارند. موضوع مهم، اطلاع داشتن از نکات کاربردی برای انتخاب مناسب است.

روشویی ها در دو نوع کابینتی و بدون کابینت وجود دارند. منظور از روشویی های بدون کابینت، همان انواع ایستاده است که عموما جنس چینی دارند و در گذشته نیز کاربرد داشتند. این روشویی ها در اندازه های گوناگون تولید می شوند. اگر در حال حاضر از این نوع روشویی استفاده می کنید و می خواهید در دکوراسیون داخلی حمام یا دستشویی خانه تان تغییر ایجاد کنید، پیشنهاد می کنم آن را با یک مدل جدیدتر جایگزین کنید. اگر فضای کافی دارید، می توانید از روشویی های کابینت دار بهره ببرید.

روشویی های کابینت دار یا یونیت دار به خاطر کاربردی بودن از محبوبیت زیادی برخوردار است. با استفاده از این روشویی ها می توانید از فضای زیر روشویی بهره ببرید. این فضا برای قرار دادن شوینده ها مناسب است. روشویی های کابینتی در دو مدل دیواری و پایه دار عرضه می شوند. اگر سرویس بهداشتی شما خیلی کوچک است، بهتر است به جای مدل پایه دار، از نوع دیواری استفاده کنید. فضای زیر این روشویی ها به درد قرار دادن دمپایی ها و سطل زباله می خورد.

اگر حمام یا دستشویی شما بزرگ است و محدودیتی ندارید، بهتر است از انواع پایه دار استفاده نمایید. این روشویی ها در مقایسه با انواع دیواری، وزن بیش تری را تحمل می کنند. به همین خاطر، شما در انتخاب جنس سینک و صفحه روی یونیت، آزادانه تر تصمیم خواهید گرفت.

جنس روشویی

جنس روشویی ها عموما از چینی نشکن است، اما شما می توانید با توجه به سلیقه خود، انواع دیگری از جنس سرامیک، چوب، شیشه یا فلز را انتخاب کنید. برای انتخاب یک سینک مرغوب باید به یک سری نکات توجه کنید. شفاف بودن لعاب و نداشتن خط و خش، بهره مندی از سطح بدون موج، عدم ترک های مویی و مقاومت خوب در برابر شوینده ها از این نکات هستند.

بهترین جنس کابینت روشویی، PVC می باشد. در صورتی که می خواهید کابینت چوبی را انتخاب کنید، حتما از چوب های مرغوب و جدید استفاده نمایید. از آن جایی که رطوبت حمام و دستشویی زیاد است، متریال های مورد استفاده در این گونه فضاها باید ضد آب و رطوبت باشند.

شاید چوب ها از نظر ظاهری، خیلی لوکس و چمشگیر باشند، اما مقاومتشان به خوبی PVC نیست. بنابراین، اگر به دنبال ظاهری لاکچری می باشید، کابینت های چوبی را انتخاب کنید، اما در صورتی که ماندگاری کابینت برایتان اهمیت بیش تری دارد، PVC بهترین انتخاب است.

جنس رویه کابینت روشویی را می توانید از بین سنگ های طبیعی مثل کوارتز، گرانیت و مرمر انتخاب کنید. اگر از سنگ های طبیعی استفاده می کنید، باید مواد شوینده را با دقت انتخاب کنید، زیرا اکثر مواد شوینده به سنگ های طبیعی آسیب می رسانند.

اندازه  روشویی

روشویی ها در سایزهای متنوعی تولید و عرضه می شوند. اگر شما به هر دلیل قادر نیستید از روشویی های استاندارد استفاده نمایید، می توانید اندازه و فرم روشویی را به دلخواه خود سفارش دهید. البته باید در این رابطه به استانداردها توجه داشته باشید. ارتفاع استاندارد برای روشویی، 80 سانتی متر می باشد. البته می توان بر حسب نیاز، این ارتفاع را کم و زیاد کرد. عرض یا عمق استاندارد برای روشویی، 40 تا 55 سانتی متر می باشد. طول استاندارد نیز بین 40 تا 60 سانتی متر است.

سبک روشویی

یکی از نکاتی که باید در زمان خرید روشویی مورد توجه قرار گیرد، سبک روشویی می باشد. اگر دکوراسیون حمام و دستشویی شما مدرن است، روشویی شما بهتر است سینکی از جنس سرامیک یا شیشه داشته باشد. یونیت آن نیز بهتر است PVC بوده و از سطحی صاف و صیقلی برخوردار باشد. انتخاب فرم های مکعبی برای ظاهر مدرن بهتر است. رنگ های نیز بهتر است خنثی باشند.

در صورتی که می خواهید دکوراسیون سرویس بهداشتی یا حمامتان کلاسیک باشد، یونیت هایی با رویه سنگ طبیعی را انتخاب کنید. پایه های منحنی شکل و دارای کنده کاری برای دکوراسیون کلاسیک، بهتر هستند. رنگ هایی مثل طلایی، قهوه ای و سفید برای رسیدن به ظاهری کلاسیک مناسب می باشند.

خصوصیات کاسه روشویی با کیفیت چیست؟

یک سینک مناسب و با کیفیت باید از لعابی شفاف و بدون خط و خش برخوردار باشد. لعاب کاسه روشویی مورد نظر باید در برابر اسیدها و شوینده ها مقاومت خوبی داشته باشد. در زمان انتخاب کاسه، با دقت کافی به بررسی سطح آن بپردازید تا از عدم ترک های مویی اطمینان حاصل نمایید.

  • حتما به مقدار فضای حمام و سرویس بهداشتی خود توجه کنید. روش استفاده از فضا را مشخص نمایید، یعنی پیش از اقدام برای انتخاب روشویی، چیدمان اجزای مختلف و محل قرارگیری هر یک را در ذهن خود شبیه سازی کنید. اگر این کار را به درستی انجام ندهید، بعد از نصب روشویی به مشکل بر خواهید خورد.
  • گزان قیمت ترین عنصر حمام و سرویس بهداشتی، روشویی است. در برخی از مدل های لوکس، قیمت روشویی کابینتی تا چندین میلیون نیز می رسد. مسلما در انتخاب روشویی، هر چقدر بیش تر هزینه کنید، مدل با کیفیت تری را تهیه خواهید کرد، اما در این زمینه نیز مثل خرید دیگر وسایل، راه های برای صرفه جویی و خرید محصول خوب با هزینه کم تر وجود دارد.
  • اصلی ترین نکته ای که باید در زمینه انتخاب و خرید روشویی مد نظر قرار دهید، توجه به نیازهای خود و فضای سرویس بهداشتی یا حمام است. این نکته ساده کمک خواهد کرد در هزینه لازم برای خرید روشویی، صرفه جویی کنید. برای مثال، اگر واقعا به یک روشویی بزرگ نیاز ندارید یا مدل های کابینت دار یا بدون کابینت برای شما تفاوت زیادی ندارند، لازم نیست هزینه اضافه در نظر بگیرید. بنابراین، نیازهای خود و مقدار فضای موجود را باید در اولویت قرار دهید.
  • اگر عادت دارید وسایل خانه را طی مدت کوتاهی عوض کنید و وسایل جدید بخرید، پیشنهاد می کنیم به جای خرید انواع خیلی گران، مدل هایی با قیمت کم تر بخرید.

معماری و دکوراسیون داخلی پویانو / اکبری

ده سبب صرفه جویی در هزینه برای خرید این المان خواهد شد. به طور مثال در صورت عدم نیاز به روشویی بزرگ یا این که فرقی ندارد مدل کابینت دار یا بدون کابینت باشد، لزومی ندارد هزینه اضافی پرداخت کنید. باید نیازهای خود و میزان فضای موجود را اولویت در نظر بگیرید.

 

دکمه بازگشت به بالا