دیوارپوش برتر سال کدام است؟

امروزه بکاربردن انواع دیوارپوش بتنی ، به منظور زیبا سازی و جلوه دادن هرچه بیشتر به دیوارها بسیار رایج شده است. در دنیای امروز دیوارپوش ها به عنوان یکی از عوامل بسیار مهم در دکوراسیون داخلی استفاده می شوند. همچنین دیوار پوش ها می توانند باعث بهبود عملکرد حرارتی، آکوستیک و بهره از نور طبیعی شوند.

دیوارپوش بتنی یکی از انواع دیوارپوش هایی است که اخیرا برای دکوراسیون داخلی و خارجی استفاده از آن افزایش پیدا کرده است. این محصولات دارای مقاومت بسیار بالایی هستند و همچنین در مدل های سه بعدی با استفاده از قالب های مخصوصی تولید می شوند که می توان گفت برای دکور کردن یک محل به سبک مدرن کاملا مناسب هستند. همانطور که می دانید دیوارپوش ها امروزه به یکی از اجزای جدا نشدنی دکوراسیون تبدیل شده اند و استفاده از آنها برای نوسازی و یا دکور کردن واحد ها بسیار رایج می باشد. اما این محصولات را می توانید در انواع مختلفی یافت کنید که استفاده های گوناگونی نیز دارند در ادامه به بررسی دیوارپوش بتنی می پردازیم که یکی از دیوارکوب های تازه وارد و در عین حال بسیار محبوب می باشند.

انواع دیوارپوش

  • دیوارپوش سه بعدی
  • دیوارپوش پی وی سی
  • دیوارپوش چوبی
  • دیوارپوش شیشه ای
  • دیوارپوش سنگی
  • دیوارپوش چرمی
  • دیوارپوش آلمینیومی

در این میان دیوارپوش های سه بعدی از جدیدترین انواع دیوارپوش هستند که تنوعی چشمگیر در دکوراسیون داخلی ایجاد کنند. فضاها را می توان با نورپردازی مناسب و ایجاد سایه جلوه ی منحصر به فردی را ایجاد نمود.

برای تهیه  سه بعدی از متریال های متنوعی مانند کاغذ و پی وی سی و پانل کناف و پانل بتنی استفاده می کنند. علاوه بر این دیوارکوب سه بعدی ضد آب بوده و وزن کمی دارد و می توان به راحتی آن را نصب نمود و هم چنین ضد حریق می باشد، و در طرح ها و رنگ های مختلف در بازار موجود بوده و نیاز به رنگ کاری و یا درزگیری ندارد و خیلی سریع می توان آن را نصب نمود.

مزایای دیوارپوش سه بعدی:

مزیتی که دیوارپوش های سه بعدی نسبت به سایر دیوارپوش ها دارند قابلیت شست و شو است، سایر دیوارپوش های سنتی نظیر رنگ و کاغذ دیواری ممکن است این قابلیت را نداشته باشند و در صورتیکه این قابلیت را داشته باشند پس از چند بار شست و شو قابلیت و زیبایی خود را از دست می دهند ولی دیوارپوش های با جنس پی وی سی یا پوشش پی وی سی مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و شست و شو دارند.

مشخصه ی دیگری که این نوع دیوارپوش ها دارند این است که عایق بسیار خوبی برای صدا هستند و در صورت استفاده روی دیوار صدای خیلی کمی از آنها عبور می کند. نصب این دیوارپوش ها بسیار ساده و سریع است و حتی پس از نصب قابلیت تغییر چیدمان و جمع آوری جهت نصب در فضای دیگر را نیز دارند. علاوه بر این دیوارپوش های سه بعدی وزن کمی دارند که باعث سهولت در جابجایی و کم شدن بار دیوار می گردد.

برای تمیز کردن دیوارپوش سه بعدی می توان از دستمال مرطوب استفاده کرد. یکی دیگر از مشخصه های دیگر دیوارپوش سه بعدی این است که در صورت زخمی شدن و آسیب دیدن امکان ترمیم دارد که این مشخصه در سایر دروارپوش ها نظیر کاغذ دیواری و رنگ وجود ندارد و در صورتی که وجود داشته باشد به سختی انجام می گیرد.

برجستگی هایی که روی دیوارپوش های سه بعدی وجود دارد نمایی زیبا و خیره کننده به دیوار می دهند. در صورتیکه نورپردازی مناسبی روی این دیوارپوش ها انجام بگیرد، طرح سه بعدی دیوارپوش بیشتر و زیباتر خود را نشان می دهد.

تفاوت دیوارپوش سه بعدی با رنگ:

پوشیدن دیوار با رنگ یکی از روش های قدیمی است که نیازمند هزینه و وقت زیادی برای خشک شدن و تحمل بوی نامطبوع است. در ضمن رنگ کردن دیوارها باعث ریخت و پاش و کثیف شدن محیط می شود و در نهایت دیوار مسطح و ساده بدون رنگ شما تبدیل به یک دیوار مسطح رنگی می شود و نمای جذاب و مدرنی نمی گیرد. باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر دیوار نم داشته باشد یا در آینده نم بدهد تمامی زحمات و هزینه های شما به هدر می رود. استفاده از دیوارپوش سه بعدی برای پوشش دیوار مشکلات بوی بد و خشک شدن و … را ندارد و به سادگی نصب می شوند.

تفاوت دیوارپوش سه بعدی با کاغذ دیواری:

کاغذ دیواری نسبت به رنگ رایج تر است و امروزه به عنوان یکی از بهترین پوشش ها برای دیوارها مورد استفاده قرار می گیرد. ولی کاغذ دیواری هم معایب خاص خود را دارد و به خوبی نمی تواند معایب دیوار ها را بپوشاند. علاوه بر این کاغذ دیواری به شدت در برابر خط و خش حساس است و در برابر رطوبت هم مقاومتی ندارد. در صورت اجرای نامناسب جلوه ی بدی به خود می گیرد و امکان اصلاح کمی دارد.

دیوارپوش های سه بعدی یکی از جدیدترین راه ها برای پوشش دیوار می باشند که مقاومت بالایی در برابر ضربه و خط و خش دارند و در صورت آسیب دیدن به سادگی قابل ترمیم می باشند و در برابر رطوبت هم مقاومت بسیار بالایی دارند و به راحتی معایب دیوار را می پوشانند.

همچنین برای اینکه برترین دکوراسیون را داتشه باشید می توانید از قرنیز و تاپشیت نیز استفاده کنید. قرنیزها در تزئینات سقف، دیوار، پارتیشن، ستون، چهارچوب در، پنجره و آسانسور استفاده می شوند. این محصولات در شکل ها و اندازه های مختلف تولیدشده و بر اساس مکان نصب و نوع طرح تزئینی در نظر گرفته  شده، انتخاب می گردند. استفاده از قرنیز در ساختمان از گذشته تاکنون مرسوم بوده است. درگذشته از نمونه های سنگی، آجر و یا… استفاده می کردند

اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی های جدید از قرنیز PVC، قرنیز MDF و پلی استایرن به جای قرنیزهای سنگی استفاده می کنند. وجود دکوراسیون داخلی در این چند سالها با  جان تازه ای به خود گرفته است، توانسته است که دیوارپوشهای دیگر را کنار بگذارد و اگر بگوییم که انقلابی در صنعت دیوارپوش ها شکل داده است سخن به گزاف نگفته ایم، به یک باره در حدود پنج سال پیش وارد این صنف شد. ورقهای درجه یک سنگی که همواره بر قیمت مناسب پایه گذاری شده است و توانسته است با انواع روکشهای خود که هم روکش سنگ دارد و هم روکش ساده در قسمتهای مختلف کارایی دارد.

دکمه بازگشت به بالا