آیا ایمپلنت دندان به روش دیجیتال دردناک است؟

بکارگیری روش های نوینی در زمینه کاشت دندان، میزان درد و جراحات را به حداقل ممکن رسانده است. ایمپلنت دیجیتال گزینه مناسبی برای آن دسته از افراد است که نگرانی و ترس از درمان های سنتی کاشت دندان دارند.

مجله سلامت

برای درمان ایمپلنت دندان در تهران مراکزی با سابقه فعالیت می نمایند که روش ها و نحوه درمان متفاوتی را ارائه می دهند. اگر قصد بهره گیری از خدمات کاشت دندان را دارید، توصیه ما بهره گرفتن از خدمات مراکزی است که از روش های جدید نظیر ایمپلنت دیجیتال، ایمپلنت پانچی و … استفاده می کنند است.

چرا ایمپلنت دیجیتال با حداقل درد و خونریزی همراه است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت دقت کاشت دندان در روش ایمپلنت دیجیتال بسیار بالاتر است. دقیقا موضع کاشت دندان تعیین می گردد و میزان جراحات به حداقل ممکن می رسد، بنابراین روش ایمپلنت دیجیتال روشی کم درد و در کمترین خونریزی انجام می گیرد.

شاید شما اطلاعاتی در مورد کاشت دندان داشته باشید یا در فضای اینترنت، فیلم ها یی در مورد این روش درمانی دیده باشید و اطلاعاتی در مورد روش کاشت دندان داشته باشد، شما باید توجه داشته باشید که در implant dental به روش سنتی، باید محل کاشت دندان مورد جراحی وسیع قرار گیرد، سپس بخیه زدن های وسیع برای درمان و ترمیم لازم است.

این در حالی است که در روش ایمپلنت دیجیتال، با بهره گیری از تجهیزات دیجیتال، تصویر برداری های سه بعدی انجام گرفته و محل دقیق کاشت دندان تعیین می گردد. در ایمپلنت دیجیتال یک شبیه سازی کامپیوتری سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و محل عصب در طی جراحی استفاده می شود. متخصص ایمپلنت می تواند با استفاده از این دانش، یک روش با حداقل برش را برای کاشت دندان برنامه ریزی نماید. در مقایسه با جراحی ایمپلنت معمولی، در جراحی ایمپلنت دیجیتال به میزان قابل توجهی ناراحتی کمتری وجود دارد زیرا بر ایجاد کوچکترین برش ممکن تمرکز دارد.

برای کاشت دندان، دندانپزشک از بی حسی های موضعی بهره می گیرد، بنابراین فرد احساس درد نمی کند. یا حتی در مواردی با توجه به شرایط بیمار، بیهوشی در نظر گرفته می شود. حال آن که در روش های نوین، میزان درد نیز بسیار کمتر است. اگر قصد درمان کاشت دندان دارید، پیشنهاد ما بهره گیری از روش های دیجیتال برای درمان است.

پس از قرار دادن ایمپلنت با جراحی، ممکن است کمی ناراحتی باقیمانده در اطراف دهان شما وجود داشته باشد که در طی چند روز و با گذر زمان بهبود یابد. برای اطمینان از ترمیم و بهبودی بهینه، تمام دستورالعمل های ارائه شده توسط دندانپزشک خود را به دقت رعایت کنید، از جمله مصرف داروهای تجویز شده و پرهیز از برخی فعالیت ها، مانند جویدن آدامس یا غذاهای سفت که می تواند استخوان فک یا لثه را تهدید کند.

در ایمپلنت دیجیتال، برش بافت ها حداقل است، بنابراین کمترین درد را داریم!

تجهیزات دیجیتال کمک فراوانی به دندانپزشکان برای کاشت دندان نموده است، کاهش برش های بافت های مجاور برای ایمپلنت از مزایای این روش درمانی است. قبل از کاشت با تصویر برداری های سه بعدی کاشت دندان به روش دیجیتال شروع می شود. این تصاویر کمک می کند تا که هیچ عصب یا دندانی آسیب نبیند. این تصاویر به دندانپزشکان در ایجاد برش های دقیق اما ریز برای قرار دادن ایمپلنت دندان کمک می کند.

 وقتی کاشت دندان با حداقل برش همراه باشد، خونریزی، تورم و درد به میزان حداقل ممکن خود خواهد رسید، این را با روش های سنتی مقایسه کنید که برای رسیدن به استخوان فک و بررسی های دندانی چقدر نیاز به ایجاد جراحی وسیع می بود.

ایمپلنت دیجیتال چه مزایایی دارد؟

 مهم ترین مزایای کاشت دندان به روش دیجیتال به شرح زیر هستند:

  • افزایش دقت کاشت
  • کاهش درد و خونریزی و تورم
  • افزایش سرعت بهبودی بیماران
  • محافظت از استخوان فک با کاشت دیجیتال دندان
  • بهبود ظاهر در هنگام لبخند زدن

نتایج ومزایای کاشت دندان به روش دیجیتال تنها با بهره گیری از خدمات دندانپزشکان مجرب در این حوزه بدست می آید.

آیا کاشت دندان به روش دیجیتال راحت تر از سایر روش ها است؟

این روش درمانی برای بیمار دارای مزایای فراوانی است، زیرا درمان را آسان تر نموده و سرعت بهبودی بالاتر است. اما باید دندانپزشکی از تجهیزات دیجیتال بهره گیرد و از سوی دیگر باید دندانپزشک توانایی کار با تجهیزات دیجیتال را داشته باشد. تجربه دندانپزشک برای کاشت دندان به روش دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهره گیری از تجهیزات عکس برداری سه بعدی، روش های کاشت پانچی، تجهیزات دیجیتال برای ساخت ریستوریشن های دندانی و … از جمله موارد کاربردی است که مراکز کاشت دندان به روش دیجیتال باید داشته باشند.

با وجود بهتر شدن روش درمانی، برای افزایش درصد موفقیت کاشت دندان باید بیمار همراهی با دندانپزشک داشته و تمامی نکات تجویزی او را رعایت نماید.

ایمپلنت پانچی چیست؟

در روش پانچ کردن لثه، ایمپلنت با استفاده از دستگاه پانچ درون استخوان فک بیمار قرار می گیرد. در واقع با این روش دیگر نیاز به جراحی لثه وجود ندارد. پانچ کردن لثه بجای برش وسیع آن به شما کمک می نماید تا بافت لثه را حفظ نمایید. بنابراین روش پانچی روشی با درد کمتر و خونریزی بسیار کم است. به همین دلیل به ایمپلنت پانچی، ایمپلنت بدون جراحی و درد نیز گفته می شود.

برای آن که افراد بتوانند از روش ایمپلنت پانچی برای خود استفاده نمایند، باید در فک استخوان کافی داشته باشند. بنابراین همه ی افراد نمی توانند از روش پانچی برای درمان خود بهره گیرند.

ساخت روکش های دندانی با استفاده از تجهیزات دیجیتال

همانطور که می دانید ایمپلنت از قسمت های مختلف ساخته شده است، یک قسمت به نام فیکسچر که درون استخوان فک بیمار جایگذاری می گردد، قسمت دیگر اباتمنت و روکش های دندانی است. روکش های دندانی تاثیر زیادی بر زیبایی ایمپلنت ها و طبیعی نشان دادن ظاهر دندان ها دارند.

ساخت و تراش روکش ها به صورت سه بعدی با استفاده از فناوری های دیجیتال می تواند زیبایی بیشتری را برای ایمپلنت کاشته شده فراهم آورد. تکنولوژی دیجیتال مربوطه به کد کم موسوم است. تنها واحد های دندانپزشکی معتبر در ایران از این فناوری برای ساخت روکش های دندانی بهره می گرند.

دقت داشته باشید که روکش ها از لحاظ زیبایی برای ایمپلنت اهمیت بالایی دارند و باید استحکام مناسب نیز برای ایمپلنت داشته باشند.

پیش بینی فرایند درمان با فناوری های دیجیتال

یکی از کاربردهای مهم تجهیزات و فناوری های دیجیتال، بهره گیری از آن ها برای تعیین روند درمان و تخمین نتایج درمانی است. به عنوان مثال نرم افزارهای آنالیز لبخند می تواندکمک فراوانی به دندانپزشکان برای نمایش نتایج درمانی به بیماران نماید.

در انتخاب مراکز برای درمان ایمپلنت، دقت نمایید بهره گیری مراکز از فناوری های این چنینی می تواند به عنوان یک مزیت به حساب آید.

مسوولیت کلیه محتوای سایت بر عهده منابع اصلی بوده و بانک مشاغل اینفوجاب هیچ مسوولیتی در قبال محتوا ندارد.

دکمه بازگشت به بالا