«مبارک و خاتون پرده نشین» به دانشجویان تخفیف می دهد

تیتربرتر، نمایش «مبارک و خاتون پرده نشین» نوشته داوود فتحعلی بیگی، کارگردانی علی طربی و تهیه کنندگی امیرحسین شفیعی که از 21 خرداد ساعت 19:30 در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفته است، فروش روزهای جدید خود را با تخفیف ویژه دانشجویی آغاز کرد.
در این نمایش کمدی ایرانی و سیاه بازی مهدی وثوقی، علی طربی، علی باهری، آرزو کریمی زند، محمدرضا صفری، محسن قصری، مریم مهریان و محمدرضا لوانی به عنوان بازیگر ایفای نقش می کنند و گروه موسیقی عبارتند از مهدی محتشم نوازنده تنبک، مهرپاد زحمتکش نوازنده کمانچه، نوید نوبخت خواننده و نوازنده دف و رضا کیایی نوازنده دف.
در خلاصه نمایش «مبارک و خاتون پرده نشین» آمده است: «قوام الدین که می خواهد به سفر حج برود، تمام امورات زندگی اش را به برادر کوچک تر می سپارد، اما برادر او نااهل است و …»
علاقه مندان می توانند بلیت روزهای آینده این نمایش را با 20 درصد تخفیف عمومی و 30 درصد تخفیف دانشجویی از سایت تیوال و گیشه تئاتر تهیه کنند.