نحوه نصب پارتیشن شیشه ای

نصب پارتیشن شیشه ای و آنچه باید بدانید

نصب پارتیشن شیشه ای به روش خشک و به صورت کاملا مکانیکی انجام می گیرد، از این رو در صورتی که نیروی اجرایی از آگاهی لازم برای نصب پارتیشن شیشه ای برخوردار نباشد، ممکن است پارتیشن شیشه ای در اثر ضربه و یا فشارهای وارد، دچار تخریب زود هنگام شود! پارتیشن شیشه ای تشکیل شده از پروفیل های نگهدارنده و شیشه است، دو روش برای اجرای پارتیشن شیشه ای وجود دارد:

  • نصب پارتیشن شیشه ای ثابت
  • نصب پارتیشن شیشه ای متحرک

همانطور که در صفحه پارتیشن شیشه ای ذکر شد، این نوع از پارتیشن ها از انواع بسیاری برخوردار هستند، که امکان در انواع کاربری ها همچون مسکونی، اداری، تجاری، ویلایی و … را دارند، از این رو در این صفحه به بررسی کلیه عوامل تاثیرگذار در اجرا پارتیشن شیشه ای و مراحل اجرای پارتیشن شیشه ای در ساختمان می پردازیم. از جمله سوالات پرتکرار کارفرمایان ما قبل از نصب پارتیشن شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد.

    نحوه اجرا پارتیشن شیشه ای شامل چه مراحلی می شود؟

    مهمترین عوامل قبل از نصب پارتیشن شیشه ای چیست؟

    مراحل سفارش پارتیشن شیشه ای به چه صورت است؟

    طراحی و نصب پارتیشن شیشه ای چقدر زمان می برد؟

در ادامه پاسخ کلیه سوالات ذکر شده را به اختصار توضیح خواهیم داد، با ما همراه باشید.

مراحل نصب پارتیشن شیشه ای شامل چه مواردی می شود؟

 مراحل نصب پارتشن شیشه ای را می توان به موارد زیر تقسیم بندی کرد.

1- زیرسازی

2- نصب پانل شیشه ای

3- اتصالات نگهدارنده

4- پرشرپلیت (واشر پلاستیکی)

قبل از اجرا پارتیشن شیشه ای باید به چه نکاتی دقت کرد؟

قبل از نصب پارتیشن شیشه ای باید به 4 عامل اصلی دقت کرد، در صورتی که این عوامل در وحله اول تعیین نشود، ممکن است زمان تحویل پروژه با مشکل رو به رو شود. از جمله عواملی که باید قبل از نصب پارتیشن شیشه ای لحاظ شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

1- ارتفاع پارتیشن

2- روش اجرا پارتیشن

3- نوع شیشه

طراحی و اجرای پارتیشن شیشه ای چقدر زمان می برد؟

بسته به نوع پروژه و متراژ آن متفاوت است، با این حال زمان تحویل پروژه پارتیشن شیشه ای می تواند از بازه ی زمانی 10-2 روز به صورت متغییر باشد. شرکت زیما می تواند پروژه های بزرگ شما را در کمترین بازه ی زمانی به شما ارائه دهد.

مراحل سفارش، طراحی و اجرا پارتیشن شیشه ای در شرکت زیما به چه صورت است؟

مراحل سفارش، طراحی و نصب پارتیشن شیشه ای را می توان به 10 مرحله تقسیم بندی کرد، از جمله این موارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ارتباط با مشاوران زیما (به صورت حضوری یا آنلاین)
  2. دریافت مشاوره و برداشت از محل پروژه
  3. ارائه نمونه پروژه و آشنایی با خط فکری کارفرما برای طراحی پارتیشن شیشه ای متناسب با سلیقه و خواسته شما
  4. عقد قرارداد
  5. طراحی اولیه
  6. تایید کارفرما از طراحی پارتیشن شیشه ای
  7. ارائه نقشه های اجرایی به نیروی کار و ارائه نقشه های شاپ به کارگاه برای بر برش پروفیل های آهنی و پانل های شیشه ای
  8. اعلام زمان تحویل پروژه
  9. نصب پارتیشن شیشه ای
  10. در صورت درخواست کارفرما خدمات پس از فروش

شما می توانید برای اطلاع از هزینه اجرا پارتیشن شیشه ای با شماره های موجود در سایت تماس فرمایید. نصب پارتیشن شیشه ای به صورت مکانیکی و به روش خشک انجام می گیرد، از این رو محاسبات اولیه و مهارت نیروی اجرایی اهمیت بالایی دارند، چرا که در صورت اشتباه میلیمتری ممکن است پارتیشن شیشه ای از مقاومت و دوام کافی برخوردار نباشد.

 مراحل اجرا پارتیشن شیشه ای

همانطور که ذکر شد، پارتیشن شیشه ای تشکیل شده از پروفیل های آهنی و شیشه است، با این حال نحوه اجرا پارتیشن شیشه ای شامل 4 مرحله اصلی است، که در ادامه درباره ی هر یک از مراحل توضیح خواهیم داد. پارتیشن شیشه ای می تواند به دو روش اصلی ثابت و متحرک تقسیم بندی شود و هر یک از روش های ذکر شده می توانند به دو صورت فریم دار و فریم لس نصب شوند. مراحل اجرا پارتیشن شیشه ای را می توان به موارد زیر تقسیم بندی کرد.

1- زیرسازی: اولین مرحله در اجرای پارتیشن شیشه ای زیرسازی به حساب می آید، از این رو در این مرحله کلیه زیرساخت های اولیه برای نصب پارتیشن شیشه ای باید محیا شود.
توجه داشته باشید که نصب پارتیشن شیشه ای بسته به ثابت یا متحرک بودن آن متفاوت است، در پارتیشن شیشه ای ثابت عموما از کانال های U شکل با توجه به ضخامت پانل شیشه ای استفاده می کنند، این کانال ها به عنوان یکی از اتصالات اولیه در ثابت نگه داشتن پانل شیشه ای به حساب می آید که در ادامه و بعد از اجرا پانل شیشه ای با استفاده از پیچ و پرچ ها (اتصالات نگهدارنده) مقاوم سازی می شوند.
حال در صورتی که نصب پارتیشن شیشه ای به صورت متحرک باشد، می توان از ریل و لولا برای زیرسازی اولیه استفاده کرد.

2- نصب پانل شیشه ای: پانل های شیشه ای از انواع بسیاری برخوردار هستند، که از رایج ترین آن ها می توان به پانل های شیشه ای تک جداره و دو جداره اشاره کرد.
بعد از زیرسازی، پانل های شیشه ای بر روی آن نصب می کنند و با استفاده از دستگاه های دیجیتالی سه بعدی، آن را تراز می کنند.

3- اتصالات نگهدارنده: مهمترین عامل در مقاومت و ماندگاری پارتیشن شیشه ای، نحوه نصب اتصالات نگهدارنده در پارتیشن شیشه ای است.
یراق آلات و اتصالت نگهدارنده در پارتیشن شیشه ای بسته به نحوه اجرا آن متفاوت است، در پارتیشن شیشه ای فریم دار همانطور که از اسم آن پیدا است، از پروفیل های آهنی برای نگهداری پانل های شیشه ای استفاده می شود، در صورتی که در پارتیشن های شیشه ای فریم لس می توان از یراق آلات فیکس پوینت یا عنکبوتی استفاده کرد.

4- پرشرپلیت (واشر پلاستیکی): حال برای آنکه اتصالات نگهدارنده در ارتباط مستقیم با پانل های شیشه ای نباشند، می توان از پرشر پلیت یا واشرهای پلاستیکی استفاده کرد، در این صورت دوام و ماندگاری پارتیشن شیشه ای بیشتر خواهد شد.

 مهمترین عوامل قبل از نصب پارتیشن شیشه ای

قبل از اجرا پارتیشن شیشه ای باید به 4 عامل اصلی دقت کرد، در صورتی که این عوامل در وهله اول تعیین نشود، ممکن است زمان تحویل پروژه با مشکل رو به رو شود. از جمله عواملی که باید قبل از نصب پارتیشن شیشه ای لحاظ شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

1- ارتفاع پارتیشن: قبل از اجرای پارتیشن شیشه ای باید ارتفاع پارتیشن محاسبه شود تا پانل های شیشه و پروفیل ها مطابق با ارتفاع اصلی پارتیشن برش داده شوند؛ از پارتیشن شیشه ای می توان در ارتفاع های متفاوت بهره برد.

2- روش اجرا پارتیشن: روش اجرای پارتیشن شیشه ای باید قبل از عقد قرارداد و تجهیز کارگاه تعیین شود، همانطور که پیشتر نیز ذکر شد، پارتیشن شیشه ای می تواند به دو صورت فریم دار و فریم لس طراحی و اجرا شود.

3- نوع شیشه: نوع شیشه در پارتیشن شیشه ای می تواند به 3 مورد اصلی تقسیم بندی شود.

  • چند جداره بودن شیشه: رایجترین شیشه ‎های استفاده شده در این نوع از پارتیشن را شیشه های تک جداره و دو جداره تشکیل داده اند.
  • طرح شیشه: شیشه استفاده شده در پارتیشن شیشه ای می تواند به صورت مات، شفاف، طرحدار و رنگی مورد استفاده قرار گیرد.
  • جنس شیشه: جنس شیشه در پارتیشن شیشه ای می تواند به 3 صورت سکوریت، لمینیت و یا سکوریت لمینیت استفاده شود، با این حال پیشنهاد ما به شما برای افزایش استحکام و دوام پارتیشن شیشه ای استفاده از شیشه های سکوریت-لمینیت است.

4- نورپردازی: از جمله دیگر عوامل مهم در نصب پارتیشن شیشه ای تعیین روش نورپردازی است، نورپردازی در فضای داخلی می تواند به دو صورت انجام گیرد.

  • نورپردازی طبیعی: به دلیل شیشه ای بودن این نوع از پارتیشن ها می توان نور حاصل از تابش خورشید را به صورت مستقیم به فضاهای مرکزی ساختمان انتقال داد.
  • نورپردازی مصنوعی: در این روش از چراغ ها و المان های موجود در نورپردازی می توان برای تامین نور فضاهای تقسیم بندی شده با استفاده از پارتیشن شیشه ای بهره برد.

 طراحی و اجرای پارتیشن شیشه ای در چه مدت زمانی ارائه می گردد؟

 زمان ارائه طراحی و اجرای پارتیشن شیشه ای بسته به نوع پروژه و متراژ آن متفاوت است، با این حال زمان تحویل پروژه پارتیشن شیشه ای می تواند از بازه ی زمانی 2 تا 10 روز به صورت متغییر باشد.

شرکت زیما می تواند پروژه های بزرگ شما را در کمترین بازه ی زمانی به شما ارائه دهد.

حال در صورتی که پروژه شما به عنوان کارفرما به صورت فورس ماژور باشد، مجریان شرکت زیما می توانند زمان تحویل پروژه را به دو روز کاهش داده و پروژه را با بالاترین کیفیت تحویل دهند.

برای اطلاع از نحوه کار ما در زیما و مشاوره می توانید با شماره ‎های موجود در این صفحه تماس فرمایید.

 مراحل سفارش، طراحی و نصب پارتیشن شیشه ای

 مراحل سفارش، طراحی و نصب پارتیشن شیشه ای را می توان به 10 مرحله تقسیم بندی کرد، از جمله این موارد می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. ارتباط با مشاوران زیما (به صورت حضوری یا آنلاین)
  2. دریافت مشاوره و برداشت از محل پروژه
  3. ارائه نمونه پروژه و آشنایی با خط فکری کارفرما برای طراحی پارتیشن شیشه ای متناسب با سلیقه و خواسته شما
  4. عقدر قرارداد
  5. طراحی اولیه
  6. تایید کارفرما از طراحی پارتیشن شیشه ای
  7. ارائه نقشه های اجرایی به نیروی کار و ارائه نقشه های شاپ به کارگاه برای بر برش پروفیل های آهنی و پانل های شیشه ای
  8. اعلام زمان تحویل پروژه
  9. نصب پارتیشن شیشه ای
  10. در صورت درخواست کارفرما خدمات پس از فروش
دکمه بازگشت به بالا