سند راهبردی خبرگزاری جمهوری اسلامی در مرحله بازنویسی/رویکرد ایرنا تمرکز بر نسل جدید است

تیتربرتر حسین جابری انصاری روز سه شنبه در دیدار با ارسلان زارع استاندار بوشهر اظهارکرد: آخرین سند راهبردی تیتربرتر در سال ۱۳۹۶ تدوین شده است و بازنویسی آن می تواند چراغ راهی برای مسیر پیش رو باشد.

وی بیان کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی ۵۷ دفتر دارد که ۳۱ دفتر آن در مراکز استان ها و مابقی در شهرستان ها مستقر هستند.
مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ادامه داد: شبکه استانی و شهرستانی مزیت مهم تیتربرتر است و هیچ یک از خبرگزاری ها از چنین ظرفیتی برخوردار نیستند.
حرکت ظرفیت محلی تیتربرتر به سمت پویایی بیشتر
جابری انصاری افزود: این ظرفیت محلی به یک ساختار سنتی تبدیل شده و باید به سمت پویایی و بالندگی بیشتر حرکت کند و نباید برنامه های خود را صرفاً به پوشش دیدارها محدود کند.
وی تاکید کرد: هر یک از استان ها به ویژه استان هایی مانند بوشهر و هرمزگان ظرفیت های خاص خود را دارند که باید دفاتر استانی جنبه های اقتصادی اجتماعی و فرهنگی این ظرفیت ها را شناسایی کرده و بازنمایی کنند.
مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: یک رسانه حرفه ای باید پیام خود را به تدریج و مؤثر به مخاطب منتقل کند تا از اثرگذاری آن کاسته نشود.
صفحه نخست تیتربرتر نباید تنها در انحصار اخبار مقام های ملی و کشوری و رویدادهایی خاص باشد بلکه باید بتواند در اختیار عموم مردم باشد تا به فضای رسانه ای کشور جان تازه ای ببخشد و تحرک بیشتری ایجاد کندوی عنوان کرد: برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی از اولویت های جدید این خبرگزاری است که در راستای برنامه های تحولی با جدیت دنبال خواهد شد.
جابری انصاری افزود: صفحه نخست تیتربرتر نباید تنها در انحصار اخبار مقام های ملی و کشوری و رویدادهایی خاص باشد بلکه باید بتواند در اختیار عموم مردم باشد تا به فضای رسانه ای کشور جان تازه ای ببخشد و تحرک بیشتری ایجاد کند.
وی گفت: از سه رویکرد تعریف شده برای این دوره در تیتربرتر دو مورد محتوایی و یک مورد شکلی است که در رویکرد نخست محتوایی تیتربرتر می کوشد خبرگزاری ملی ایران باشد و به عنوان پل ارتباطی میان دولت و ملت عمل کند.
جابری انصاری اظهار کرد: اگر تیتربرتر نتواند خود را در چارچوب گفتمان و برنامه وفاق ملی رئیس جمهور به عنوان یک رسانه ملی مطرح کند این هدف هیچ گاه محقق نخواهد شد.
وی تصریح کرد: تیتربرتر باید از رویکردهای جزئی فراتر رفته و به معنای کامل یک رسانه ملی باشد. همچنین در رویکرد دوم محتوایی حرفه ای بودن به طور جدی مورد توجه سازمان است.

تمرکز بر نسل جدید؛ رویکرد جدید تیتربرتر
مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان اینکه تبدیل شدن به یک خبرگزاری ملی و یک رسانه حرفه ای از اولویت های اصلی این سازمان است ادامه داد: در رویکرد جدید شکلی تیتربرتر به سمت رسانه های نوین و تصویری حرکت کرده تا حضور فعال تری در فضای مجازی داشته باشد.
وی بیان کرد: تیتربرتر مخاطبان مشخصی دارد اما در رویکرد جدید باید نسل جوان و به ویژه نسل جدید جذب این رسانه شوند.
تیتربرتر شمار بازدیدهای استانی مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی تا پایان هفته جاری به ۱۰ استان از مجموع ۳۱ استان کشور می رسد و پس از بوشهر مقصدهای بعدی شیراز و یاسوج خواهد بود.
جابری انصاری پیش از حضور در بوشهر با سفر به استانهای آذربایجان غربی آذربایجان شرقی اردبیل خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی و هرمزگان ضمن بررسی مسائل و مشکلات با مقامات عالی این استانها دیدار داشته است.