اپل فروش آیفون SE و آیفون 14 را از ابتدای 2025 در اروپا متوقف می کند؛ پایان عصر پورت لایتنینگ

در تازه ترین گزارش وب سایت iGeneration عنوان شده که اپل قصد دارد فروش آیفون SE و سری آیفون 14 را تا پایان سال جاری میلادی در اروپا متوقف کند. این تصمیم در پی الزمات جدید اتحادیه اروپا مبنی بر استفاده از شارژ USB-C اتخاذ شده است.
به گزارش 9to5mac در حال حاضر قدیمی ترین مدل هایی اپل مستقیما در فروش آنها دخالت دارد آیفون SE آیفون 14 و 14 پلاس هستند. اما از آنجایی که این دستگاه ها از پورت لایتنینگ استفاده می کنند با مقررات جدید اتحادیه اروپا که از ژانویه 2025 لازم الاجرا می شوند مغایرت دارند.
توقف فروش آیفون SE و 14 و 14 پلاس
اپل می توانست نسخه جدیدی از این دستگاه ها با پورت USB-C تولید کند اما تصمیم گرفته به جای این کار فروش آیفون SE و آیفون های 14 و 14 پلاس را زودتر از موعد معمول متوقف کند.
البته این تصمیم ضرر بزرگی برای اپل نخواهد داشت. چراکه در بهار 2025 اپل نسل چهارم آیفون SE را با پورت USB-C عرضه خواهد کرد. این مدل احتمالا ظاهری شبیه به آیفون 14 خواهد داشت با همان صفحه نمایش تمام صفحه دوربین ارتقا یافته و پورت شارژ USB-C.
طبق روال معمول اپل سری آیفون 14 و 14 پلاس در اتحادیه اروپا تا زمان عرضه آیفون 17 در پاییز سال آینده در بازار باقی می ماندند و سپس از خط تولید خارج می شدند. اما با تصمیم جدید اپل تقریباً یک سال از دوره فروش این مدل ها را از دست می دهد.
در خارج از اتحادیه اروپا اپل همچنان به فروش آیفون SE نسل سوم تا زمان عرضه مدل جدید و سری آیفون 14 تا پایان سال 2025 ادامه خواهد داد. با پایان یافتن فروش این دستگاه ها عصر پورت لایتنینگ در دستگاه های اپل نیز به طور کامل به پایان خواهد رسید.
بیشتر بخوانید:

    خط تولید ایرپاد اپل در هند از اوایل سال 2025 فعالیت خود را آغاز می کند
    آیفون 17 ایر اپل با طراحی باریک تر و دوربین مرکزی وارد مرحله تولید انبوه شد
    اپل iOS 18.2 را با ویژگی های جدید هوش مصنوعی عرضه کرد؛ ادغام Siri با ChatGPT

دکمه بازگشت به بالا