کنترل و درمان بی اختیاری ادراری

خود ادراری چیست؟

مشکلات مربوط به بی اختیاری ادرار را سوء تغذیه کوتاه مدت و رایج می نامند. بی اختیاری ادرار برای اکثر افرادی که به آن مبتلا می شوند ناخوشایند است. از آنجایی که بسیاری از سوءتغذیه ها را می توان با کمک روش های درمانی درمان یا بهبود بخشید، این مقاله بخشی از مجموعه ای از این بیماری در دفتر خاطرات است. سیب می بینیم که بی اختیاری ادرار چیست و برای درمان شب ادراری چه باید کرد.

عفونت ادراری چیست؟

بی اختیاری ادرار به هر مشکلی در کنترل و احتباس ادرار گفته می شود که باعث خارج شدن یا خارج شدن غیر ارادی ادرار شود.

حدود 13 میلیون آمریکایی که 85 درصد آنها زن هستند از بی اختیاری ادرار رنج می برند. این مشکل بیشتر در زنان و افراد بالای 65 سال دیده می شود. یک سوم مردان بالای 65 سال و تقریباً نیمی از زنان در تمام گروه های سنی در مقطعی از زندگی خود دچار سوءتغذیه می شوند.

بی اختیاری ادرار به خودی خود یک بیماری نیست و علائم می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. بنابراین اولین قدم برای درمان این مشکل، یافتن علت آن است.

چه چیزی باعث بی اختیاری ادرار می شود؟

برای اینکه متوجه شوید علائم مجاری ادراری چیست، باید کمی در مورد ساختار مثانه و سیستم ادراری بدانید. مثانه که ادرار را نگه می دارد دارای دو دریچه عضلانی به نام اسفنکتر است که اغلب بسته می شوند.

ما نمی توانیم دریچه داخلی را کنترل کنیم و اغلب زمانی که میزان ادرار در مثانه به 200 تا 250 سی سی می رسد. این دریچه با رفلکس های عصبی و غیرارادی (که نمی توانیم آن ها را کنترل کنیم) باز می شود و ادرار به پشت دریچه ادراری خارجی می رسد.

در این حالت فرد احساس نیاز به ادرار می کند. وظیفه دریچه خارجی کنترل و نگه داشتن ادرار تا رسیدن به محل و پتانسیل ادرار است. دریچه بیرونی پس از تولد کار نمی کند، بنابراین نوزادان و کودکان خردسال قدرت کنترل نوشیدنی خود را ندارند.

وقتی کودک بزرگتر می شود، به درخواست والدینش سعی می کند ادرار خود را حفظ کند و به مرور زمان این کار را یاد می گیرد. بی اختیاری ادرار زمانی رخ می دهد که دریچه های داخلی یا خارجی به هر دلیل یا در هر سنی با جریان ادرار تداخل کنند. این دلیل بی اختیاری ادرار است.

علل بی اختیاری ادرار در بزرگسالان

شایع ترین علل سوء تغذیه در بزرگسالان به شرح زیر است:

  • بیماری های رگ های خونی؛
  • تراکم، شلوغی؛
  • عضلات مثانه ضعیف هستند.
  • آسیب به اعصابی که عضلات مثانه را کنترل می کنند (به عنوان مثال در ام اس و دیابت)؛
  • بزرگ شدن پروستات در مردان؛
  • ناتوانی ها و بیماری ها باعث می شود که فرد نتواند به موقع به دستشویی برود.
  • التهاب پروستات در مردان؛
  • داروها و داروهای خاصی مصرف کنید.

خاطرنشان می شود که بیماری های خودایمنی به دلایلی مانند عفونت های دستگاه ادراری یا عفونت چشم می توانند به سرعت رخ دهند. همچنین ممکن است یک فرد به طور همزمان دو یا چند نوع بی اختیاری داشته باشد.

علل بی اختیاری ادرار در کودکان

بی اختیاری ادرار در کودکان یک مشکل رایج است که گاهی خود به خود برطرف می شود. علت بی اختیاری ادرار در کودکان در شب اغلب ناشناخته است. با این حال، شایع ترین علل سوء تغذیه در کودکان عبارتند از:

  • اضطراب؛
  • فقدان اختلال بیش فعالی ذهنی؛
  • دیابت؛
  • کمبود هورمون ضد ادراری؛
  • آپنه انسدادی خواب؛
  • عفونت های دستگاه ادراری؛
  • کافئین؛
  • نفخ بیش از حد؛
  • تاتویا کوچک؛
  • مشکلات تشریحی عروق خونی.

برای درمان شب ادراری چه باید کرد؟

ما قبلاً علل بی اختیاری ادرار را شناسایی کرده ایم، بنابراین به این خواهیم پرداخت که برای درمان شب ادراری چه باید کرد. برای حل این مشکل ابتدا باید از خود بپرسیم که علائم ادرار چیست؟ پزشک از طریق معاینه فیزیکی به این سوال پاسخ می دهد و شرح حال کامل را می پرسد و درمان مناسب را ارائه می دهد. در اینجا چند راه برای درمان سوء تغذیه آورده شده است.

چه چیزی برای درمان شب ادراری

در خوردن برخی غذاها مراقب باشید!!

نوشیدنی های کافئین دار و غذاهای غنی از شکلات باعث افزایش خروجی ادرار و افزایش میل به نوشیدن می شود. این دسته شامل چای، قهوه، نوشیدنی های انرژی زا و انواع نوشیدنی های کافئین دار و گازدار می باشد.

کاهش مصرف آب به خصوص قبل از خروج از منزل که رسیدن به دستشویی دشوارتر است یا بعد از غروب آفتاب و نزدیک به خواب می تواند در کنترل نارسایی موثر باشد.-غذا برای برخی افراد. مصرف الکل نیز باید کاهش یابد. زیرا نوشیدن یک بطری ماءالشعیر می تواند باعث افزایش مقدار ادرار و افزایش اضطرار شود.

فعالیت بدنی کافی و کنترل وزن

انواع خاصی از بی اختیاری به ویژه سوء تغذیه در افراد چاق بیشتر دیده می شود و افزایش وزن و چربی شکمی این مشکل را تشدید می کند. ورزش، تحرک مناسب و رژیم غذایی منظم می تواند این مشکل را کاهش دهد.

برنامه منظم استفاده از توالت

این روش به افراد مبتلا به سوء تغذیه یا سوء تغذیه کمک می کند.

(بی اختیاری رفلکس) برای جلوگیری از عدم فوریت.

به گفته پزشک، می توان به مردم توصیه کرد که هر 2 یا 4 ساعت یا در ساعات خاصی به WC بروند. پس از این روش، فرد ممکن است به تدریج فاصله استفاده از توالت را افزایش دهد و در واقع با این کار مثانه خود را برای نگهداری بیشتر ادرار و کنترل اورژانس آموزش دهد. به این روش تمرین مجدد مثانه می گویند.

بیماری شخصی

عضلات کف لگن را تقویت و شل کنید

به این ترتیب از حرکات خاصی با کشش و شل کردن عضلات کف لگن برای تقویت این عضلات استفاده می شود. این تمرینات به ورزش کگل معروف هستند.

تمرین دیگر تقویت عضلات واژن با تمرین با وزنه واژن است. هر دوی این روش ها بهتر است پس از مشورت با پزشک و دریافت آموزش های لازم انجام شود. تمرینات تقویت کف را می توان با تکنیک های خاصی مانند مغناطیسی تراپی ترکیب کرد.

درمان دارویی

گاهی اوقات افزایش مقدار ادرار یا کمبود ادرار می تواند در نتیجه مصرف برخی داروها باشد که می توان آنها را برای متوقف کردن مشکل قطع کرد. ممکن است به برخی افراد برای درمان یا بهبود مشکلات غفلت خود دارو داده شود. بنابراین افرادی که از بی اختیاری ادرار رنج می برند باید در این مورد با پزشک مشورت کنند و به دلایلی مانند خجالت و خجالت درمان را به تاخیر نیندازند.

روش های تحریک اعصاب

برای افرادی که مثانه غیرفعال دارند و به هیچ یک از روش های ذکر شده در بالا نمی توان آنها را درمان کرد. ممکن است پیشنهاد شود از یک ژنراتور الکتریکی استفاده کنید که به افراد در کنترل بهتر مثانه کمک می کند. البته این روش در همه موارد بی اختیاری ادرار امکان پذیر نیست.

درمان جراحی

در صورت موثر نبودن روش های فوق می توان با نظر پزشک از روش های مختلف جراحی استفاده کرد. به عنوان مثال، جراحی ستون فقرات گردنی را می توان برای افراد چاق و کسانی که هنگام عطسه سرفه یا می خندند، استفاده کرد.

به این ترتیب، به اصطلاح مثانه انباشته شده با جراحی برداشته می شود. درمان های دیگری مانند قرار دادن مجرای ادرار مصنوعی و قرار دادن کلاژن در اطراف مجرای ادرار ممکن است توصیه شود.

پرسش و پاسخ

  1. چه چیزی باعث بی اختیاری ادرار می شود؟ بی اختیاری ادرار می تواند به دلایل مختلفی از جمله ضعف عضلات مثانه، اضطراب، اختلالات اداری و بسیاری موارد دیگر ایجاد شود.
  2. برای درمان شب ادراری چه باید کرد؟ اولین قدم در درمان سوء تغذیه، یافتن علت آن است. درمان ممکن است بسته به علت شب ادراری متفاوت باشد.
  3. چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری عروق کرونا قلب هستند؟ رفتار یک مشکل رایج است که می تواند افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار دهد. با این حال اکثر کودکان و سالمندان این مشکل را دارند.

مسوولیت کلیه محتوای سایت بر عهده منابع اصلی بوده و بانک مشاغل اینفوجاب هیچ مسوولیتی در قبال محتوا ندارد.

دکمه بازگشت به بالا