کلاهبرداری به بهانه دریافت بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب
شیادان و افراد منفطت طلب این بار به بهانه دریافت بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب سعی در فریب عوام دارند. ماجرا از چه قرار است؟
لینک های حاوی بدافزارهای مخرب و خانه مان سوز روزبه روز درحال افزایش است و به نوعی شگرد شیادان را نشان می دهند. یک روز به بهانه بسته اینترنت دولت، روز دیگر به بهانه بسته های معیشتی و امروز نیز به بهانه دریافت بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب که این دیگر واقعاً نوبر است.
ظاهراً تعداد زیادی شکواییه به پلیس فتا سوق داده شده که در ارتباط با بسته های معیشتی از سمت رئیس جمهور منتخب مردم است. پیامک هایی که هدفی جز آلوده کردن گوشی و کامپیوتر شما و خالی کردن حساب بانکی تان ندارند. در این خصوص پلیس فتا هشدار داده است که جزئیات آن را در ادامه مطلب منتشر کرده ایم.
بیشتر بخوانید:
-
کلاهبرداری جدید با عنوان جریمه پلیس راهور [+ ویدئو]
هشدار درخصوص کلاهبرداری در پوشش محرم ؛ افزایش فایل های آلوده به بدافزار
پلیس هشدار داد؛ کلاهبرداری با پیامک توقیف خودرو
کلاهبرداری به بهانه دریافت بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب
سرهنگ رامین پاشایی، رئیس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا بیان کرد: «طبق رصد فضای مچازی توسط پلیس فتا و شکایات واصله قضایی به ما و همچنین گزارش های مردمی مشخص شد که این بار شیادان و مجرمان سایبری به بهانه دریافت بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب از هموطنان با ارسال پیامک های حاوری لینک های مخرب اخاذی کرده اند.»
پاشایی با اشاره با شگرد کلاهبرداران در ارسال پیامک های حاوری لینک های مخرب، گفت:
«این افراد همواره امنیت مالی و داده هموطنان را تهدید می کنند و بارها و بارها در ارتباط با این موضوع هشدارهای لازم به هموطنان داده شده است. خوشبختانه در ارتباط با این ترفند نیز تعداد زیادی گزارشات مردمی را از طریق سر شماره 096380 مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا دریافت کردیم که هموطنان این فرایند مجرمانه را به پلیس فتا گزارش کردند.»
رئیس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا افزود: «اما متاسفانه همچنان در مواردی شاهد فریب خوردن تعدادی از کاربران و تشکیل پرونده های قضایی در این خصوص نیز هستیم. از این رو لازم است که هموطنان گرامی همواره باید آگاه باشند که به هیچ عنوان فریب این پیامک که از طریق سر شماره شخصی یا از طریق پیام رسان های بومی و غیربومی برایشان ارسال شده را نخوردند و از کلیک بر روی لینک مندرج در آن پرهیز کنند. در مواردی حتی چنین پیام هایی با سواستفاده از نام دوستان و آشنایان برای کاربران ارسال می شود که به این موارد هم نباید توجه کرد.»
بیشتر بخوانید:
-
کلاهبرداری با فروش آنلاین اکانت بازی همستر تلگرام
ابطال نماد اعتماد موبایل موسوی ؛ کلاهبرداری 300 میلیاردی موبایل استقلال
خانه رمزارز ایران توسط پلیس امنیت اقتصادی پلمپ شد!
پلیس فتا هشدار داد؛ مراقب تبلیغات کاذب به بهانه نذورات مردمی باشید
نظر شما درخصوص رواج کلاهبرداری های پیامکی چیست؟ به نظر شما برای رهایی از این دام باید چکار کرد؟ منتظر نقطه نظرات شما هستیم.