نظر کارگردان «رستاخیز» درباره «خدای جنگ»

نظر کارگردان «رستاخیز» درباره «خدای جنگ»

تیتربرتر احمدرضا درویش کارگردان سینما در درباره فیلم «خدای جنگ» بیان کرد: در فیلم سینمایی «خدای جنگ» با موضوعی روبه رو هستیم که نسلی را نمایندگی می کند که با ۲ مقوله مهم در زندگی اش روبه رو شده است؛ نخست انقلاب اسلامی و سپس جنگ تحمیلی و هجوم دشمن.

وی افزود: مجموعه عناصری که در فیلم وجود دارد از بازیگرها مسائل فنی تصویربرداری موسیقی تدوین و … همه در شکل بسیار مناسب و مطلوب به کار گرفته شده است.

کارگردان «رستاخیز» گفت: در «خدای جنگ» با تصاویری روبه رو هستیم که تکراری نیست و لحظاتی را از دفاع مقدس می بینیم که در پشت صحنه رخ داده و تاکنون از چشم مخاطب غافل مانده است.

درویش تصریح کرد: باید به سازمان هنری رسانه ای اوج برای حمایت از ساخت این اثر کارگردان فیلمبردار و سایر عوامل این فیلم سینمایی خسته نباشید و خداقوت گفت.

کارگردان فیلم «دوئل» بیان کرد: در بحث نورپردازی بسیار خوب عمل شده است در بحث فنی صدا موسیقی و تدوین نیز دقت عمل بسیار خوبی وجود دارد.

درویش در پایان گفت: به نظر می رسد مخاطب جوان و امروزی به این اثر اقبال نشان خواهد داد چرا که نقطه اصلی فیلم توجه به امید غرور ملی و اتکا به توانایی و داشته های ملی است.

دکمه بازگشت به بالا