ممنوعیت واردات اپل واچ به آمریکا

رئیس جمهور آمریکا هم از حکم کمیسیون ITC در خصوص نقض حق اختراع توسط اپل حمایت کرد و به نظر ممنوعیت واردات اپل واچ به آمریکا در آستانه رسمی شدن است!
با توجه به رویکرد بایدن در خصوص پرونده نقض حق اختراع، در صورتی که دادگاه استیناف به نفع اپل رای ندهد به زودی واردات اپل واچ به آمریکا ممنوع می شود. این محصولات در کشورهای چین و ویتنام ساخته و وارد آمریکا می شوند.
شرکت AliveCor که در حوزه تولید دستگاه های پزشکی فعالیت دارد از حمایت بایدن از موضع این شرکت در قبال پرونده اپل ابراز خشنودی کرده است. این اقدام بایدن می تواند منجر به ممنوعیت واردات اپل واچ به علت تجهیز به قابلیت نوار قلب شود.
بیشتر بخوانید: احتمال عرضه اپل واچ دوربین دار توسط اپل!
ممنوعیت واردات اپل واچ به آمریکا
مدیرعامل AliveCor، در بیانیه ای در این خصوص توضیح داد: «ما رئیس جمهور بایدن را برای حفظ حکم ITC و مسئول دانستن اپل در برابر نقض پتنت هایی که پایه و اساس فناوری برجسته ی EKG ما هستند، تحسین می کنیم.»
اواخر سال میلادی 2022 بود که کمیسیون ITC بعد از تحقیقات گسترده اپل را به نقض فناوری شرکت AliveCor در اپل واچ و در زمینه فناوری ثبت نوار قلب متهم کرد. در نتیجه این رای، این کمیسیون توصیه کرد که دستور محرومیت محدود اپل واچ صادر و مدل های این ساعت که قابلیت EKG دارند از بازار جمع آوری شوند.

در صورتی که چنین حکمی در دستور کار نهادهای اجرایی آمریکا قرار بگیرد، واردات اپل واچ مجهز به نوار قلب به بازار آمریکا ممنوع می شود. هانا اسمیت، سخنگوی اپل در این باره می گوید که این شرکت در دادگاه استیناف حوزه فدرال آمریکا در این پرونده درخواست تجدیدنظر خواهد کرد.
نکته تعیین کننده اینکه، هفته گذشته و در آستانه تصمیم گیری جو بایدن در خصوص پرونده اپل واچ، کوپرتینویی ها با صرف هزینه گزاف، لابی گری گسترده ای را شکل دادند و امیدوار بودند رئیس جمهور آمریکا به نفع آن ها تصمیم بگیرد اما در نهایت اینطور نشد و بایدن تصمیم به وتو کردن حکم ITC نگرفت.
البته تصمیم جدید جو بایدن البته به معنای این نیست که به زودی تمامی ساعت های اپل از بازار جمع آوری می شوند. هانا اسمیت در این خصوص در گفتگویی با رسانه ورج اعلام کرد که در حال حاضر حکم ITC هیچ تاثیر مستقیمی بر بازار نخواهد داشت چون هیئت محاکمه و استیناف پتنت آمریکا اعلام کرده که فناوری EKG شرکت AliveCor را اساسا نمی توان ثبت اختراع کرد. AliveCor درخواست تجدیدنظر این حکم را ثبت کرده است و اگر در دادگاه موفق شود، احتمالا ممنوعیت واردات اپل واچ اجرایی خواهد شد.
گفتنی است که در حال حاضر AliveCor تنها شرکتی نیست که پیگیر پرونده ممنوعیت واردات اپل واچ به علت نقض پتنت است. شرکت مسیمو که اتفاقا یک مدیر ایرانی به نام جو کیانی دارد و در حوزه دستگاه های پزشکی فعالیت دارد مدعی شده که اپل پنج مورد از پتنت های فناوری پالس اکسی متر این شرکت را نقض کرده است.
یک ماه پیش، قاضی کمیسیون ITC به نفع شرکت مسیمو رای داد و حدود دو ماه دیگر در خصوص ممنوعیت واردات اپل واچ به آمریکا تصمیم گیری می کند. در صورت صدور چنین حکمی، تمامی ساعت های اپل از زمان عرضه اپل واچ سری 6 به بعد که حسگر SpO2 داشته باشند از بازار آمریکا جمع آوری خواهند شد.
بیشتر بخوانید:

    احتمال ممنوعیت فروش اپل واچ در آمریکا قوت گرفت؛ نقض حق اختراع Masimo
    تشخیص سطح استرس توسط اپل واچ ممکن می شود
    احتمال توقف فروش اپل واچ به علت نقض حق اختراع رقیب!

دیدگاه شما درباره ممنوعیت واردات اپل واچ به آمریکا چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با ای جی مارکت در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.
  

دکمه بازگشت به بالا