ایلان ماسک: برای استفاده از سرویس اینترنت ماهواره ای جدید استارلینک به تجهیزات اضافی گوشی نیاز ندارید

در آستانه راه اندازی سرویس اینترنت ماهواره ای جدید استارلینک ماسک بار دیگر تاکید کرد استفاده از این سرویس به تجهیزات اضافه ای نیاز ندارد.
روز گذشته مشخص شد که اسپیس ایکس 12 ماهواره Direct to Cell جدید را به مدار فرستاده است. بر اساس گزارش های منتشر شده اکنون مجموع این ماهواره ها به 320 عدد رسیده و اولین مرحله از شبکه ماهواره های DTC تکمیل شده است. این یعنی شرکت فضایی ماسک اکنون آنقدری ماهواره DTC دارد که بتواند سرویس اینترنت ماهواره ای جدید استارلینک را در اختیار کاربران قرار دهد.
سرویس اینترنت ماهواره ای جدید استارلینک به تجهیزات اضافه نیاز ندارد
«بن لانگمیر» مدیر ارشد مهندسی ماهواره در اسپیس ایکس پیش از این اعلام کرده بود که برای تکمیل نخستین منظومه از ماهواره ها برای استفاده تجاری از این سرویس تنها به یک ماهواره دیگر نیاز است. بنابراین ارسال 12 ماهواره جدید قطعا اولین مرحله را تکمیل می کند؛ اما این تمام ماجرا نیست. لانگمیر پیش از این هم اعلام کرده بود پرتاب ماهواره های Direct to Cell برای بهبود کیفیت و رفع مشکلات موجود همچنان ادامه خواهد داشت.

ماسک با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس بار دیگر به کاربران توضیح داده که می توانند بدون نیاز به تجهیزات و یا اپلیکیشن های اضافی از سرویس اینترنت ماهواره ای جدید استارلینک استفاده کنند.
نافال یکی از تولیدکنندگان محتوا که خبر راه اندازی قریب الوقوع این سیستم را اعلام کرده بود اطلاعات دیگری در این باره با کاربران به اشتراک گذاشته است. طبق اعلام این منبع شرکت فناوری ماسک برای ارائه سرویس جدیدش با شرکت های مخابراتی بزرگی در سرتاسر جهان مانند  تی-موبایل در آمریکا راجرز در کانادا KDDI در ژاپن سالت در سوئیس Optus در استرالیا و One NZ در نیوزلند همکاری می کند.
ماسک نیز در پست خود توضیح داد:
سیستم جدید استارلینک دسترسی به اینترنت ماهواره ای را بدون هیچ تجهیزات یا اپلیکیشن اضافه ای برای گوشی موبایل شما فراهم می کند.
البته خود این شرکت هم با انتشار پستی در ایکس در این باره توضیح داد:
پرتاب امروز [5 آذر] 12 ماهواره استارلینک با قابلیت ارتباط مستقیم با تلفن همراه (Direct to Cell) هر جای دنیا که هستید سرویس متنی قابل اطمینانی در اختیارتان خواهد گذاشت.
آنطور که گزارش ها می گویند در ابتدا این سیستم فقط امکان ارسال محتواهای متنی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
بیشتر بخوانید:

    ثروت ایلان ماسک به 174 هزار تریلیون تومان رسید!

دکمه بازگشت به بالا