اپل روی دو نسخه جدید از Vision Pro کار می کند

اپل قصد دارد با توسعه دو مدل تازه از Vision Pro یک گام دیگر به ساخت عینک واقعیت افزوده واقعی نزدیک تر شود.

به گزارش ای جی مارکت و به نقل از engadget بر اساس گزارشی جدید اپل هنوز از برنامه هایش برای عرضه نسخه ارزان قیمت تر Vision Pro دست نکشیده است.
مارک گورمن در خبرنامه Power On از Bloomberg نوشته که این شرکت هم اکنون دو مدل جدید از این هدست را در دست توسعه دارد:
یکی نسخه ای سبک تر و مقرون به صرفه تر نسبت به مدل اول و دیگری مدلی که به کامپیوترهای Mac متصل می شود.
به گفته گورمن اپل ابتدا قرار بود این نوع اتصال را برای عینک های AR در نظر بگیرد اما حالا این ایده را به Vision Pro منتقل کرده تا بتواند سیستمی با تأخیر بسیار پایین برای استریم نمایشگر Mac یا اجرای اپلیکیشن های حرفه ای و پیشرفته ایجاد کند.
هدف نهایی اپل اما ساخت عینک های AR است که هم کاربردی باشند و هم آن قدر راحت که مثل یک عینک معمولی قابل استفاده باشند. نسخه های بعدی Vision Pro نیز به عنوان قدم هایی در این مسیر در نظر گرفته شده اند.
گورمن همچنین گفته که تیم کوک مدیرعامل اپل مصمم است محصولی پیشتاز در این حوزه عرضه کند پیش از آن که Meta بتواند کاری مشابه انجام دهد.

دکمه بازگشت به بالا