آقای پزشکیان از کج فهمی ها و نادانی ها، از ناکارآمدی ها خسته شده ایم/ وزیر؛ وزارت خانه فرهنگ را پادگانی اداره نکند

آقای پزشکیان از کج فهمی ها و نادانی ها، از ناکارآمدی ها خسته شده ایم/ وزیر؛ وزارت خانه فرهنگ را پادگانی اداره نکند

نمایندگان مجلس، اعضا دولت، وزیر ارشاد، ناامید نیستیم؛ اما نگرانیم! مهم نیست وزیر ارشاد آینده، سینما و تئاتر را چقدر می شناسد و یا در نقاشی و خوشنویسی چقدر تخصص دارد؟ مهم این است، چه دیدگاه روشن و شفافی نسبت به حوزه ی فرهنگ، هنر و ادب دارد؟ ما نگران متحجرین هستیم! از کج فهمی ها و نادانی ها، از ناکارآمدی ها خسته شده ایم و این، ربطی به این دولت و آن دولت ندارد، ربطی به این جناح و آن جناح هم ندارد.

سال هاست، عرصه فرهنگ و هنر ایران زمین، رها شده است، چه برسد به آرمان هایی که پس از انقلاب اسلامی که مشتاقان و علاقه مندان آن، سال ها خاک خوردند تا به شکوفایی، اقتدار و افتخار برسند. اما دریغ که رشته های بافته شده، با سهل انگاری، جهل و نادانی و به جای استفاده بهینه از جوانان هنرمند و متعهد، در حال ویرانی و ازهم پاشیدن است و در مقابل، بیگانگان با بهره برداری از این سکوی قدرتمند فرهنگ و هنر، اذهان را به تسخیر اندیشه های بیگانه و تهی از اندیشه ایران اسلامی درآورده اند. در انتظار ورود دیدگاهی هستیم که فهم درستی از تأثیر هنر و ادبیات در گسترش فرهنگ این مرزوبوم داشته باشد. بفهمد، وزیر ارشاد و وزارتخانه اش موظف اند به همه ی اهالی فرهنگ و هنر یکدل و یکدست نگاه کنند.

اجازه دهند نوآوری ها شکوفا شود، سیاست ها و روش های جدید اعمال شود وزارت خانه را پادگانی اداره نکنند، با عقل و دانش و درایت خود اداره کنند، “بگیر و به ببند” ، “توقیف” ، ” سانسور ” ، “حذف”و “ممنوع الکاری” که نیاز به وزیر و سرهنگ و سرلشکر ندارد، یک مأمور ساده هم می تواند، انجام دهد! مهم تفکر نوین است، مهم هم نیست وزیرش اسماعیلی باشد یا صالحی، هرندی باشد یا جنتی! مهم این است، تزیینی نباشد، فهم دقیق داشته باشد، از فرهنگ این سرزمین صیانت کند و مهم تر آنکه پیوند مستحکمی بین دین، دیانت، عینیت و واقعیت جامعه ایجاد کند.

وزیر پیشنهادی رئیس جمهور، عباس صالحی، قبلاً وزیر بود، دیدگاه ها و تئوری هایش و درایت و مدیریتش را نشان داده است، کسی است که همیشه به دنبال ” پیوند مستحکم تر دین و عینیت اجتماعی” بوده است. انتظار داریم پس از آنکه مجلس او را انتخاب کرد، با مدیرانی شایسته و لایق، سکان داری کند، فضای فرهنگ و هنر را از فضای ذهنی و متوهم دور کند، با استفاده از شیوه های نوین و تکنولوژی های مدرن همه ی نیروها فرهنگی، هنری بخصوص نیروهای متخصص و متعهد را در آغوش بگیرد، شادابی و نشاط را به ارمغان آورد و با شفاف سازی همه ی امور فکری و اجرایی، اعتماد و اطمینان را دوباره بازگرداند. آسیب شناسی دوره های گذشته عملکردها، رمز موفقیت است.

منبع: اینستاگرام نویسنده

5757

دکمه بازگشت به بالا